Piaggio

piaggio one escooter 00002  Σε εκδόσεις για ΑΜ και Α1 διπλώματα

Το νέο e-scooter της Piaggio ακούει στο όνομα «ONE», και αποτελεί τον προπομπό της ηλεκτρικής γκάμας της φίρμας. Το ONE κάνει το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα social media ΤΙΚ-ΤΟΚ, ενώ αναμένεται να φτάσει στους dealer της Ευρώπης τον Ιούνιο του 2021!

Το Piaggio ONE θα παρουσιαστεί επίσημα στο κινέζικο σαλόνι Beijing Motor Show, που ξεκινά στις 28 Μαΐου.

Ελαφρύ, εύκολο για όλους και για όλες, σβέλτο και έξυπνο (smart)), το ONE σύμφωνα με την Piaggio θα είναι ποιοτικό, αξιόπιστο και «δεμένο» όσον αφορά σε πλαίσιο και αναρτήσεις, για διασκεδαστικές αστικές διαδρομές.

Φρέσκο design, εντυπωσιακό ψαλίδι, LED φώτα, έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων με αυτόματη ένταση φωτισμού, keyless σύστημα εκκίνησης και 2 χάρτες κινητήρα είναι μερικά μόνο από τα δυνατά χαρακτηριστικά του ΟΝΕ.

Χαμηλή σέλα, επίπεδο πάτωμα για φόρτωμα, αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, και ικανός αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα συμπληρώνουν το χρηστικό προφίλ του νέου Piaggio e-scooter.

piaggio one escooter 00001

Το Piaggio ONE θα γίνει διαθέσιμο σε διαφορετικές εκδόσεις που θα μπορούν να οδηγηθούν είτε με ΑΜ, είτε με Α1 δίπλωμα οδήγησης, ενώ όλα τα e-scooter της γκάμας διαθέτουν αφαιρούμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Κι αν νομίζετε πως θα πρέπει να περιμένουμε πολύ για να δούμε το ΟΝΕ και στην Ευρώπη, κάνετε λάθος, καθώς η Piaggio κάνει λόγο για άφιξη μέσα στον Ιούνιο του 2021!

Λίγη υπομονή ακόμα μέχρι τις 28/5/2021, όπου και πιστεύουμε θα έχουμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά της γκάμας ΟΝΕ.