city2 WHITE DDIAFANES

Triumph

triumph bonneville bobber black 31a

Νέο look, 16άρης μπροστινός, 47άρι πιρούνι, μαυρίλα μέχρι το κόκκαλο

Μετά από την απίστευτη εμπορική επιτυχία του Bonneville Bobber, το οποίο ήταν το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της Triumph -όπως μετρήθηκε στις 30 πρώτες μέρες παραγγελιών-, η βρετανική φίρμα παρουσίασε μια 2η έκδοση της μοτοσυκλέτας, με διαφορετικό, πιο μυώδες look, και όνομα Bonneville Bobber Black.

triumph bonneville bobber black 24

Η επίσημη παρουσίαση έγινε στο Hinckley, και οι κύριες αλλαγές του Bobber Black από το βασικό μοντέλο είναι οι εξής:

  • 16άρης μπροστινός τροχός, αντί για 19 ιντσών.
  • Ελαστικό 130/90-16 μπροστά.
  • Πιρούνι Showa 47mm αντί για KYB 41mm.
  • Δυο δίσκου 310mm αντί για μονό δίσκο.
  • Brembo διπίστονες δαγκάνες μπροστά.
  • Νέο, ηλεκτρονικό cruise control.
  • Νέος LED προβολέας.

triumph bonneville bobber black 16

Η εμφάνιση είναι μυώδης, η μοτοσυκλέτα δείχνει χαμηλή και πιο “γεμάτη” από το standard Bobber. Στην Ευρώπη και σε κάποιες ακόμα αγορές, νέος είναι ο LED προβολέας, αλλαγή που όμως δεν πέρασε στις Η.Π.Α. -δεν εμπίπτει στους τοπικούς κανονισμούς.

triumph bonneville bobber black 13

Στάνταρ είναι το ABS, ενώ η δύναμη του έξτρα δίσκου μπροστά παρέχει πλέον πολύ καλύτερη πέδηση σε όλες τις συνθήκες.

Όπως και το Bobber, το Black φοράει τον ίδιο κινητήρα Τ120 των 1.200 κ.εκ. ενώ η μοτοσυκλέτα δικαιώνει τον τίτλο της, καθώς... μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, μαύρη σαν καλιακούδα.

triumph bonneville bobber black 2

Όλα τα αλουμινένια και ατσάλινα εξαρτήματα του Bobber έχουν πλέον γίνει μαύρα, ενώ η Triumph προσφέρει την επιλογή δύο φινιρισμάτων στο Black, γυαλιστερό ή ματ.

Με την παρουσίαση του Black έχουμε και την προσθήκη ορισμένων νέων αξεσουάρ στην επίσημη λίστα του Bobber, όπως νέα μαρσπιέ που τοποθετούνται πιο μπροστά από το Bobber.

triumph bonneville bobber black 20

Για την ώρα η Triumph δεν ανακοίνωσε τιμή για το Black, ενώ η μοτοσυκλέτα αναμένεται στους dealers νωρίς μέσα στο 2018.

triumph_bonneville_bobber_black_22.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_5.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_17.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_8.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_2.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_16.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_15.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_18.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_7.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_13.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_14.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_19.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_1.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_21.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_20.jpg

triumph_bonneville_bobber_black_23.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_31a.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_24.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_25.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_28.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_27.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_31.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_30.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_26.jpgtriumph_bonneville_bobber_black_29.jpg