Yamaha

gogoro viva mix 2021 00001  Μόνο για την αγορά της Ταϊβάν

Η Gogoro παρουσίασε ένα νέο e-scooter με το όνομα VIVA MIX Smartscooter, με απόδοση αντίστοιχη (σχεδόν) με αυτή ενός τετράχρονου βενζινοκίνητου scooter, απίθανα πολύχρωμη εμφάνιση, και διάθεση για την ώρα μόνο στην Ταιβάν, στα 2.155 δολάρια.

Το VIVA MIX διαθέτει έντονους συνδυασμούς χρωμάτων, ξεχωρίζοντας από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί, θυμίζοντας… πίνακα ζωγραφικής.

Το κοστούμι του είναι 100% ανακυκλώσιμο, ενώ οι ιδιοκτήτες του μπορούν να προμηθευτούν πολλά aftermarket αξεσουάρ για να τον φέρουν ακριβώς στα μέτρα τους.

Ο κινητήρας των 6Kw (8 hp) δίνει στο VIVA MAX τελική ταχύτητα 90 χλμ/ώρα, με την εταιρεία να κάνει λόγο για αυτονομία 150 χιλιομέτρων.

Το VIVA MIX έχει αποθηκευτικό χώρο 23,9 λίτρων, ενώ διαθέτει και έξοδο ρεύματος USB.

Με το σύστημα IQ της Gogoro, οι ιδιοκτήτες του VIVA MIX μπορούν να χρησιμοποιούν το σύστημα αναγνώρισης προσώπου, τον αισθητήρα αποτυπώματος ή τον κωδικό του smartphone του αναβάτη, για να ξεκλειδώνουν το scooter! Το e-scooter της Gogoro διαθέτει και rain-mode για καλύτερη πρόσφυση στη βροχή.

Το VIVA MIX είναι το πρώτο scooter της Gogoro με σύστημα FLO DRIVE που περιλαμβάνει ελικοειδή γρανάζια και νέο ιμάντα από carbon fiber, για μεγαλύτερη αξιοπιστία αλλά και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου κατά 40%!

Το MIX διατίθεται σε 3 εκδόσεις: VIVA MIX BELT , VIVA MIX KEYLESS και VIVA BASIC.

Σημειώστε πως στην Ταιβάν όλοι οι χρήστες των scooter της Gogoro μπορούν να χρησιμοποιούν τους 2.045+ σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών της φίρμας, ανταλλάσσοντας την άδεια μπαταρία τους με μια γεμάτη μέσα σε 6 δευτερόλεπτα, και συνεχίζοντας το ταξίδι τους δίχως καθυστερήσεις για φόρτιση!