Νέα Μοντέλα

 
peugeot streetzone 50 1

Προσιτή τιμή και μοντέρνοι χρωματισμοί

Το νέο Streetzone 50 της Peugeot Scooters είναι ένα scooter ιδανικό τόσο για την καθημερινή μετακίνηση στο κέντρο της πόλης όσο και ως όχημα αναψυχής στις διακοπές.

Το νέο Streetzone μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά του με τη μοντέρνα σχεδίασή του, τα έντονα, trendy χρώματα και τα ιδιαίτερα γραφικά του.

peugeot streetzone 50 4

 Τη δυναμική προσωπικότητα του scooter τονίζουν το γυμνό τιμόνι, οι sport καθρέφτες και εξάτμιση. Οι μαύρες γρίλιες που πλαισιώνουν τα φώτα εμπρός και πίσω, οι αλουμινένιες επενδύσεις στο δάπεδο και τα μαρσπιέ συνεπιβάτη με διάτρητο σχεδιασμό, προσδίδουν ξεχωριστό στυλ στο Streetzone.

Προσεγμένο στη λεπτομέρεια, με ποιοτικό φινίρισμα, το Streetzone διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων με LCD οθόνη που παρέχει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις κατά την οδήγηση.

peugeot streetzone 50 7

Το Steetzone είναι εξοπλισμένο με ισχυρό δίχρονο κινητήρα, προσφέροντας γρήγορες εκκινήσεις. Το ανεστραμμένο πιρούνι και τα φαρδιά τρακτερωτά ελαστικά εξασφαλίζουν άνεση, έλεγχο και ασφάλεια σε διάφορες οδηγικές συνθήκες, επιτρέποντας off-road οδήγηση.

peugeot streetzone 50 5

Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του ιδιαίτερα πλούσιους -για scooter 50cc- αποθηκευτικούς χώρους: κάτω από τη σέλα χωράει ένα full-face κράνος ενώ επιπλέον δυνατότητες μεταφοράς αντικειμένων παρέχουν το επίπεδο δάπεδο και ο γάντζος στην ποδιά. Η αναπαυτική σέλα για δύο άτομα, φέρει δύο διαφορετικά υλικά κατασκευής, ενώ οι εργονομικές χειρολαβές συνεπιβάτη αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης.

Το νέο Peugeot Streetzone 50 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 1.489 ευρώ, σε 3 μοναδικούς χρωματισμούς:

peugeot streetzone 50 1

-Curacao Blue


peugeot streetzone 50 10
-Pulsar Orange

peugeot streetzone 50 8

-Fluo Apple Green

Ανακαλύψτε το νέο Streetzone 50 στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Peugeot Scooters.