Νέα κόσμου

Cannot find nea_kosmou/2015/ktm_x2_concept subfolder inside /home/cityrider/domains/cityrider.gr/public_html/images/stories/nea_kosmou/2015/ktm_x2_concept/ folder.
Admiror Gallery: 5.0.0
Server OS:nginx/1.24.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40-68+ubuntu22.04.1+deb.sury.org+1

 

ktm x2 4

Μετατρέπεται εύκολα από ATV σε Snowmobile

 

 

Το KTM X2 Hybrid Concept είναι ένα υβριδικό, modular όχημα που μπορεί να μετατραπεί από ATV σε Snowmobile και τανάπαλιν. Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του είναι ο Φινλανδός designer Anssi Mustonen.

Διασκέδαση όλο το χρόνο, ειδικά μιλώντας για τις βόρειες χώρες, όπως η Φινλανδία. Ένα ATV για όσο καιρό τα χιόνια μένουν μακριά, κι ένα Snowmobile μόλις το χιόνι καλύψει τα πάντα. Το KTM X2 Hybrid Concept δεν είναι ένα νέο design, καθώς ο Mustonen το είχε σχεδιάσει εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, όμως τώρα τελευταία το επανασχεδίασε ηλεκτρονικά, επικαιροποιώντας το κατάλληλα.

Το X2 ήταν το θέμα της διατριβής του Mustonen όταν σπούδαζε στο Lahti University of Applied Sciences Institute of Design, και είχε επιλεγεί ως η πιο καινοτόμα διατριβή το 2007. Η ιδέα βασίζεται στην εναλλαγή όσο το δυνατόν λιγότερων εξαρτημάτων, ώστε από το ένα όχημα να μεταβαίνεις εύκολα σχετικά στο άλλο. Δείτε και την τοποθέτηση της δαγκάνας του πίσω φρένου! 

Φωτογραφίες


AdmirorGallery 5.0.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.