Νέα κόσμου

Cannot find nea_kosmou/2015/bmw_smartphone_cradle subfolder inside /home/cityrider/domains/cityrider.gr/public_html/images/stories/nea_kosmou/2015/bmw_smartphone_cradle/ folder.
Admiror Gallery: 5.0.0
Server OS:nginx/1.24.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40-68+ubuntu22.04.1+deb.sury.org+1

 

smartphone cradle3

Επίσημο αξεσουάρ για μοτοσυκλέτες BMW

 

 

Η BMW σχεδίασε και κατασκέυασε τη δική της θήκη για smartphone, ικανή να φιλοξενήσει συσκευές έως 5 ιντσών, γρήγορα και με ασφάλεια στο τιμόνι της BMW μοτοσυκλέτας σας.

Η θήκη μπορεί να κρατήσει το τηλέφωνο σας είτε οριζόντια, είτε κάθετα, ενώ εφαρμόζει στο επίσημο αξεσουάρ-βάση που κυκλοφορεί η BMW για GPS (BMW Motorrad Navigator V's holder).

Η BMW αναφέρει πως η θήκη από σκληρό πλαστικό προστατεύει τέλεια το smartphone από σκόνη και νερά, ενώ το διαφανές μέρος της διαθέτει κατεργασία για μείωση των αντανακλάσεων, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε την οθόνη κάτω από όλες τις συνθήκες.

Πέρα από τη φιλοξενία του κινητού σας, υπάρχει και η δυνατότητα να το φορτίζετε μέσα από την έξοδο ρεύματος της μοτοσυκλέτας, με το αντίστοιχο επίσημο αξεσουάρ. Η φόρτιση γίνεται είτε μέσω micro-USB ή ασύρματα μέσω του standard Qi! Σημειώστε πως η θήκη διαθέτει ένθεμα από gel, που προστατεύει τη συσκευή από κραδασμούς και χτυπήματα.

Αναμένεται στην αγορά στο δεύτερο τρίμηνο του 2016, ενώ η τιμή της θα ανακοινωθεί αργότερα.

Φωτογραφίες


AdmirorGallery 5.0.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.