Διάφορα

piaggio santander  Μέσω της Santander!

Το Piaggio Group ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας σε παγκόσμια κλίμακα με την πολυεθνική εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Santander Consumer Finance, αναφέροντας μάλιστα πως σύντομα θα δούμε χρηματοδοτικά προγράμματα για τα δίκυκλα και τρίκυκλα μοντέλα του Group και στην ελληνική αγορά!

Στις 10 Μαρτίου 2022, Piaggio Group και Santander ανακοίνωσαν την συνεργασία τους, με στόχο την ανάπτυξη χρηματοδοτικών προγραμμάτων για την υποστήριξη των πωλήσεων του Group, στις παγκόσμιες αγορές.

Η Santander θα παρουσιάσει σύντομα χρηματοδοτικά προγράμματα για όλες τις φίρμες του Piaggio Group (Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi, Gilera), σε όλες τις σημαντικές αγορές του Group στην Ευρώπη που δεν έχουν ήδη δικές τους χρηματοδοτήσεις.

Μάλιστα το δελτίο τύπου αναφέρεται διεξοδικά στις αγορές της Ε.Ε. που θα δουν πρώτες τα χρηματοδοτικά προγράμματα Piaggio Group - Santander, και σε αυτές περιλαμβάνεται και η Ελλάδα!

Το απίθανο είναι πως η Ελλάδα προηγείται αγορών όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Γερμανία, που θα δουν τα δικά τους προγράμματα να υλοποιούνται σε δεύτερη φάση, από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Σημειώστε πως ακόμα δεν έχουμε περισσότερες επίσημες πληροφορίες σχετικά με την άφιξη των χρηματοδοτικών προγραμμάτων του Piaggio Group στην Ελλάδα, αν και σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, αυτή θα γίνει μέσα στο 2022.

Πέρα από την Ε.Ε. η Santander θα υποστηρίξει το Piaggio Group και στη Λατινική Αμερική, στις Η.Π.Α. και στον Καναδά, ενώ εξετάζονται και άλλες στρατηγικές αγορές.

Η πολυεθνική Santander Consumer Finance (SCF) έχει την έδρα της στη Μαδρίτη της Ισπανίας, ενώ δραστηριοποιείται σε 16 χώρες της Ε.Ε., στον Καναδά και στην Κίνα. Απασχολεί περισσότερους από 14.500 υπαλλήλους, ενώ έχει 18 εκατομμύρια πελάτες. Είναι θυγατρική της Santander, ενός από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς ομίλους του κόσμου.