Διάφορα

yamaha rouxismos 2021 00003  Για τους λάτρεις της ιαπωνικής εταιρείας, και όχι μόνο

Το 2021 είναι μία ακόμα σπουδαία χρονιά για την Yamaha, με πολλά νέα μοντέλα να καταφθάνουν στις εκθέσεις. Εκτός από την κυκλοφορία των νέων συναρπαστικών κατηγοριών μοτοσυκλέτας Hyper Naked, Sport Touring και Sport Scooter, η Yamaha παρουσιάζει επίσης την τελευταία της συλλογή ρουχισμού, εξοπλισμού οδήγησης και επώνυμων προϊόντων που σχεδιάστηκαν για να γοητεύσουν κάθε λάτρη της Yamaha. [Δελτίο Τύπου]

Τα μοντέλα Hyper Naked της Yamaha είναι μερικά από τα κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα στην Ευρώπη. Για το 2021, η σειρά ένδυσης MT εμπλουτίζεται με την κυκλοφορία μιας σειράς μοντέρνων T-shirt και φούτερ με κουκούλα, που ταιριάζουν απόλυτα στην επιθετική εμφάνιση της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας. Με τη διαχρονική σχεδίασή της, τα προϊόντα της σειράς ένδυσης Faster Sons δείχνουν υπέροχα όπου κι αν τα φορέσετε. Ακόμα, υπάρχει μια νέα σειρά από ζακέτες, απλές ή με φερμουάρ, που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Από την πρώτη κυκλοφορία της, η Ténéré 700 καθιερώθηκε γρήγορα ως η απόλυτη μεσαίας κατηγορίας μοτοσυκλέτα Adventure και οι πιστοί ιδιοκτήτες της μπορούν πλέον να δείχνουν την αφοσίωσή τους με ένα νέο T-shirt και καπέλο στα κλασικά μπλε και μαύρα χρώματα των μοτοσυκλετών Yamaha που κυριαρχούν στο Dakar από τη δεκαετία του 1980. Τα νέα T-shirt, ζακέτες και μπουφάν Urban , απευθύνονται σε όλους όσους εκτιμούν την υψηλή ποιότητα, την εξαιρετική άνεση και το διακριτικό στυλ.

Για το 2021, η Yamaha προσφέρει την πλουσιότερη από ποτέ άλλοτε συλλογή εξοπλισμού οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων των νέων μπουφάν που είναι σχεδιασμένα για το καλοκαίρι, το χειμώνα αλλά και για τις υπόλοιπες εποχές, καθώς και καλοκαιρινά και χειμερινά γάντια αλλά και παντελόνια τζιν, όλα με έγκριση CE. Διαθέσιμο είναι και ένα νέο μπουφάν οδήγησης MT που ταιριάζει με τη σειρά ένδυσης MT. Η πιο πρόσφατη σειρά περιλαμβάνει επίσης νέας σχεδίασης παντελόνια για οδήγηση εκτός δρόμου, μπλούζες και κάλτσες.

Η σειρά Novelties της Yamaha προσφέρει μια ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής πρακτικών και διασκεδαστικών αντικειμένων με την κυκλοφορία πολλών νέων προϊόντων, όπως εύκαμπτα καλύμματα προστασίας για φορητό υπολογιστή, φύλλα με αυτοκόλλητα, φορητούς φορτιστές και πετσέτες γυμναστηρίου. Επίσης, διαθέσιμη είναι μία νέα κούπα Ténéré, προστατευτικό λαιμού και μπρελόκ, για όσους αγαπούν την περιπέτεια.

Η μεγαλύτερη συλλογή casual ένδυσης και εξοπλισμού οδήγησης με έγκριση CE, της Yamaha, προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές σε όλους σας για το 2021, είτε είστε μοτοσυκλετιστής παντός καιρού, εξερευνητής αστικών μετακινήσεων, αναβάτης αναψυχής ή έμπειρος αναβάτης περιπέτειας, είτε απλώς λάτρης της Yamaha με εκλεπτυσμένο γούστο.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο ή έναν Επίσημο Συνεργάτη Yamaha προκειμένου να ενημερωθείτε για όλες τις συλλογές της Yamaha για το 2021.