city2 WHITE DDIAFANES

ekp

Όλα για την ασφάλεια μας 

 


Βασιζόμαστε στην ενημέρωση, την προωθούμε σε καθημερινή βάση. Για να ξέρουμε πως προχωράει η τεχνολογία, να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, να τα χρησιμοποιούμε για να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα, να προλαβαίνουμε τις καταστάσεις, πριν μας προλάβουν αυτές.

Στο 5ο τεύχος του CITYRIDER συνεχίζουμε την σειρά των οδηγικών tips του Θανάση Χούντρα, αλλά και την ανάλυση της γεωμετρίας των δίτροχων, είτε αυτά είναι scooter, παπιά, ή μικρές μοτοσυκλέτες.

Εμπλουτίζουμε το τρέχον τεύχος με αρθρογραφία σχετική με την ασφάλεια του αναβάτη, όπως το άρθρο με τα τρίκυκλα scooter. Τι είναι, πως διαφοροποιούνται από τα δίκυκλα, γιατί να τα επιλέξεις, τι χρειάζεται να ξέρεις. Και φυσικά, ποιο είναι το κέρδος σε ασφάλεια, αλλά και ποια μοντέλα κυκλοφορούν στην αγορά.

Ασχολούμαστε και με την προστασία του αναβάτη από τις καιρικές συνθήκες, με τα αδιάβροχα να καλύπτουν εκτενές μέρος της ύλης: Ποια σου ταιριάζουν για τις ανάγκες σου, τι πρέπει να προσέξεις στην επιλογή, και άλλα πολλά στο άρθρο που θα βρείτε στις επόμενες σελίδες.

Αποστολές στο εξωτερικό, εκδρομές στην πόλη και στην εξοχή, και όλα τα σημαντικά νέα του κόσμου και της αγοράς.

Καλή ανάγνωση

Τάκης Μανιάτης