city2 WHITE DDIAFANES

light tourer2

Με τη συνεργασία της Puello Pexco

Στη Eurobike 2017, την μεγαλύτερη έκθεση για το ποδήλατο στον κόσμο, η Puello Pexco, υπεύθυνη για τα e-MTB ποδήλατα της Haibike, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Husqvarna για μια νέα γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων Husqvarna. Τώρα, έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τη γκάμα, ενώ στα σχέδια είναι και μια νέα γκάμα ποδηλάτων, με το όνομα R2R, ήτοι Ready 2 Race!

Τα ποδήλατα της Husqvarna είναι μια κοινή επιχείρηση της οικογένειας Puello (η οποία θα έχει την πλειοψηφία των μετοχών) και του Αυστριακού κατασκευαστή KTM Industries AG. Όπως αναφέρθηκε από την Pexco, η εταιρεία θα επικεντρωθεί για αρχή στις γερμανόφωνες αγορές. 

Τα ποδήλατα της Husqvarna, θα είναι μόνο ηλεκτρικά, ενώ οι διαφορετικές οικογένειες της εταιρείας είναι Mountain Cross, Light Cross, Cross Tourer & Gran City. Όλα τα e-bikes της Husqvarna θα έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες της Shimano (E6010/E6012 και E8000). 

Τα κορυφαία μοντέλα MC7, MC6, MC5, LC5 και LC4 θα έχουν νέες μπαταρίες που μοιάζουν με… φίδι (Linkage Battery Pack), ενσωματωμένες στον σωλήνα του πλαισίου.

Snake Pack Batteria

Οι συγκεκριμένες μπαταρίες θυμίζουν αλυσίδα-κουλούρα αλλά με κύβους αντί για κυλίνδρους.

Snake-Pack-Batteria.jpgmountain-cross3.jpglight-cross2_1.jpglight-tourer3.jpgmountain-cross.jpggran-city2.jpglight-cross2.jpglight-tourer2.jpglight-tourer.jpglight-cross.jpgcross-tourer.jpglight-cross5.jpgmountain-cross_1.jpg