city2 WHITE DDIAFANES

Daytona

dymoto winner200 00006  Νέο μικρό Street Adventure bike

To DYMOTO 200 είναι ένα χαμηλού κυβισμού adventure με χαρακτηριστικά και οδηγική συμπεριφορά που θα ζήλευαν πολλά μεγαλύτερα μοντέλα. Με εμφάνιση βασισμένη στα σχεδιαστικά πρότυπα της κατηγορίας, ξεχωρίζει για τα υψηλά επίπεδα εργονομίας, προσφέροντας άνεση, ευκολία και οδηγική απόλαυση. [Δελτίο Τύπου]

Υψηλής Τεχνολογίας Κινητήρας
Είναι εξοπλισμένη με ένα νέο τετραβάλβιδο, υγρόψυκτο κινητήρα 189cc με αντικραδασμικό άξονα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι έξι σχέσεων και η τροφοδοσία γίνεται με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού. Αποδίδει 16,5 ίππους και 15.8 Nm μέγιστη ροπή, ενώ η κατανάλωση περιορίζεται μόλις στα 2,4 L/100km.

Οδηγική Άνεση
Εργονομική σέλα και βέλτιστη σχεδίαση του πλαισίου προσφέρουν άνεση και ισορροπημένη οδήγηση και σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος 164kg (πλήρες υγρών), την καθιστούν εύκολη στο χειρισμό της.

Δίσκοι τύπου Μαργαρίτα και Δικάναλο ABS
Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δίσκους, τύπου μαργαρίτα, διαστάσεων 276mm μπροστά με διπίστονη δαγκάνα και 220mm πίσω και δικάναλο σύστημα ABS, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική και άμεση πέδηση.

Κεντρικό αμορτισέρ και ανεστραμμένο πιρούνι
Μπροστά φέρει ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 37mm και μεγάλης διαδρομής 115mm και πίσω κεντρικά τοποθετημένη monoshock ανάρτηση εξομαλύνοντας τις ανωμαλίες του δρόμου.

Τροχοί Αλουμινίου
Οι τροχοί αλουμινίου έχουν εντυπωσιακή σχεδίαση σε σχήμα αστεριού. Η διάσταση των ελαστικών είναι 110/70-17 μπροστά και 140/70-17 πίσω.

Εξοπλισμός
• FULL LED Φωτισμός
• LCD Οθόνη
• Ρυθμιζόμενη Ζελατίνα

Χρώματα
BLACK, RED, WHITE

Τιμή
3.195€

Αναμένεται
Ιούλιος 2021

Μάθετε περισσότερα για το νέο DYMOTO 200 μέσα από το ανανεωμένο site της EVOMOTO, ΕΔΩ.