Εγγραφή στο NEWSLETTER

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα από τον χώρο του scooter, του παπιού και της καθημερινής μοτοσυκλέτας!

Yamaha

 b247c813eaebceef50dfcabbd9337e47 XL Δυναμικό και τεχνολογικά προηγμένο 

Τα βιετναμέζικα site του ειδικού τύπου έχουν άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες εκ των έσω για το επερχόμενο super παπί της Yamaha Exciter 155 2020, το οποίο από ότι φαίνεται θα έχει στον κινητήρα σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA!

Σύμφωνα με τους Βιετναμέζους, το Yamaha Exciter 155 VVA 2020 θα διαθέτει και σύστημα ABS πέρα από τις μεταβλητές βαλβίδες και θα παρουσιαστεί επίσημα τον Αύγουστο του 2019, για να ανταγωνιστεί το αντίπαλο δέος Honda Winner X 2020 που σας παρουσιάσαμε ΕΔΩ.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το Yamaha Exciter 155 VVA με νέο design συγκρινόμενο με το παλαιότερο μοντέλο, με μούρη που θυμίζει R6 στο design (με τα LED DRL φώτα στην ποδιά), με LED πίσω φως και με ψηφιακή οθόνη LCD με μπλε φόντο και λευκούς χαρακτήρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΜΜΕ, το νέο παπί της Yamaha θα εφοδιάζεται με τον κινητήρα του νέου R15 κάτι που θα του χαρίσει τον τίτλου του πρώτου παπιού στην ιστορία με σύστημα μεταβλητού χρονισμού στις βαλβίδες!

Αν οι παραπάνω πληροφορίες επαληθευτούν θα μιλάμε για απόδοση 19,3hp/10.000rpm (4 ίπποι πάνω από το προηγούμενο μοντέλο, με καλύτερες επιδόσεις σε όλη την κλίμακα στροφών), με κιβώτιο 6 σχέσεων. Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις των επιδόσεων!