city2 WHITE DDIAFANES

Νέα Μοντέλα

Cannot find new_models/peugeot/2017/speedfight_4_125 subfolder inside /home/cityrider/domains/cityrider.gr/public_html/images/stories/new_models/peugeot/2017/speedfight_4_125/ folder.
Admiror Gallery: 5.0.0
Server OS:nginx/1.24.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40-68+ubuntu22.04.1+deb.sury.org+1

 

speedfight 4 6

Euro 4, νέος κινητήρας & αναρτήσεις

 

Από το 1996 που κυκλοφόρησε, το Speedfight έχει ορίσει την κατηγορία των sport scooters, με περισσότερες από μισό εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως. Στην 4η γενιά του σήμερα, το θρυλικό scooter διατηρεί αναλλοίωτη τη νεανική του ταυτότητα και το sport χαρακτήρα του.

speedfight 4 5

Το Speedfight 125 είναι εξοπλισμένο με το νέο, συμβατό με Euro 4, υγρόψυκτο κινητήρα SmartMotion της Peugeot, ο οποίος, με τεχνολογίες LFE (Low Friction Efficiency), ACG (Alternative Current Generator) Management και σύστημα ψεκασμού SYNERJECT, εξασφαλίζει πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (2,1 L/ 100 km) αλλά και περισσότερη ροπή και πιο άμεση απόκριση στην εκκίνηση.

speedfight 4 7

Το Speedfight διαθέτει πλήρη LED φωτισμό, με νέους προβολείς “Ice Effect”, LED φως ημέρας στη μάσκα και πίσω φανάρι με τρεις φωτεινές γραμμές, σήμα κατατεθέν της ταυτότητας Peugeot.

speedfight 4 4

Με νέο τηλεσκοπικό πιρούνι και νέες ρυθμίσεις αμορτισέρ, το Speedfight 125 προσφέρει έναν ισορροπημένο συνδυασμό άνεσης και sport συμπεριφοράς, ενώ το σύστημα SBC (Synchro Braking Concept) διανέμει συγχρονισμένα τη δύναμη πέδησης στον εμπρός και τον πίσω τροχό, ενισχύοντας τα ήδη υψηλά επίπεδα ασφάλειας του scooter.

speedfight 4 3

Διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς, το νέο Speedfight 4 125 είναι ένα ελαφρύ, compact scooter που εκπληρώνει απολαυστικά την αστική αποστολή του, ανανεώνοντας δυναμικά την οικογένεια των Speedfight.