city2 WHITE DDIAFANES

800 bmw motorrad at eicm

Μόνο από τη σελίδα της στο Facebook

Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στις 10 π.μ. τοπική (11 π.μ. ώρα Ελλάδας) η BMW Motorrad θα ανασηκώσει τα καλύμματα που ως τότε θα σκεπάζουν τα νέα της μοντέλα στη διεθνή έκθεση EICMA 2018.

Η εκδήλωση αυτή θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα της στο Facebook, ώστε να μπορέσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν άμεσα, ακόμη κι αν δεν είναι σε θέση να βρεθούν εκείνη την ώρα στο εκθεσιακό κέντρο του Μιλάνου, Rho Fiera, και δη στο Hall 14 όπου θα βρίσκεται το 1,000 τετραγωνικών μέτρων περίπτερο της BMW.

Η Γερμανική εταιρεία μας λέει πως στη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου μας περιμένουν έξι παγκόσμιες πρωτιές, δηλαδή έξι νέα μοντέλα για το 2019 – και φανταζόμαστε πως αυτά δε θα συμπεριλαμβάνουν τα ήδη γνωστά R 1250 GS και RT που έκαναν το δικό τους ντεμπούτο διαδικτυακά και στη συνέχεια στη Γερμανική Intermot 2018, πριν περίπου έναν μήνα.

Στη σύγχρονη εποχή της πληροφορίας και του Διαδικτύου, η παροχή ζωντανών μεταδόσεων δεν είναι πια αποκλειστικό προνόμιο της τηλεόρασης, καθώς ο καθένας μπορεί να μεταδώσει μια εκδήλωση ζωντανά σε live streaming με σχετικά απλό εξοπλισμό μέσω των μέσων μαζικής δικτύωσης.