city2 WHITE DDIAFANES

honda neowing 4

Άγνωστό όμως αν πρόκειται για μοτοσυκλέτα ή scooter

Είναι γνωστό πως η Honda, “ψάχνεται” με το θέμα των τριών τροχών εδώ και κάποιο καιρό, με διάφορα σχέδια να έχουν κατατεθεί  προς κατοχύρωση (δείτε ΕΔΩ ). Το θέμα είναι ότι τα σχέδια αυτά, αποτελούν σίγουρα μια ένδειξη αλλά σε καμία περίπτωση απόλυτη επιβεβαίωση για το ότι η Honda, θα παρουσιάσει όντως ένα τρίτροχο μοντέλο.

Ωστόσο, μια λιτή ως προς την πληροφόρηση αλλά με αρκετή βαρύτητα και εγκυρότητα δήλωση, που προήλθε από “άνθρωπο της Honda”, αλλάζει τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, οι συνάδελφοι από το Motociclismo.it, που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση – δοκιμή των Honda Forza 125 / 300, είχαν μια συζήτηση με τον project leader των scooter αυτών, Hiroshi Yamada, οποίος ξεκαθάρισε ότι η Honda, όντως δουλεύει πάνω  σε μια τρίτροχη πλατφόρμα.

Το επίμαχο απόσπασμα από αυτή την mini – συνέντευξη έχει ως εξής:

-Αρκετοί ανταγωνιστές σας, έχουν εντάξει τρίτροχα μοντέλα στην γκάμα τους… αποτελεί κάτι τέτοιο μια προοπτική για την Honda;

Ναι, δουλεύουμε πάνω σε αυτό.

-Πρόκειται για scooter ή για μοτοσυκλέτα;

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, εξετάζουμε διαφορές συνισταμένες όπως την κατηγορία στην οποία θα ανήκει το μοντέλο, τον τύπο και τον κυβισμό του κινητήρα.

-Πότε θα παρουσιαστεί το μοντέλο;

Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση.

Πηγή: Motocilcismo