city2 WHITE DDIAFANES

filpa 800ct

Όλη η ιστορική ομορφιά στο Καλλιμάρμαρο

Την Κυριακή 13/1/19 καλωσορίζουμε το νέο έτος στην καθιερωμένη μας Συνάντηση Αθήνας στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο.

Η Συνάντηση Αθηνών θα πραγματοποιηθεί για 22η συνεχόμενη φορά, είναι η πρώτη εκδήλωση της χρονιάς και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σαιζόν.

Όπως κάθε χρόνο, τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στις 10:00 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα παραμείνουν στον χώρο για τέσσερις περίπου ώρες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να θαυμάσει τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσυκλέτες, ηλικίας από 30 έως 90 ετών, με τη γοητευτική παλαιά τεχνολογία που τα καθιστά μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Φέτος, μετά την συνάντηση, για όποιους επιθυμούν, έχει οργανωθεί μια βόλτα για τους συμμετέχοντες με προορισμό το Λαύριο. Στη διαδρομή, τα πληρώματα θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα γεύμα ή έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα όπου επιλέξουν.

Ετοιμάστε λοιπόν τα αγαπημένα σας οχήματα, γυαλίστε τα και ελάτε. Σας περιμένουμε.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τα αυτοκίνητα και 10€ για τις μοτοσυκλέτες. Όπως πάντα, μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ