Εγγραφή στο NEWSLETTER

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα από τον χώρο του scooter, του παπιού και της καθημερινής μοτοσυκλέτας!

 lego harley davidson fat boy 3  To μοντέλο Fat Boy, από την LEGO! 

Στις 9 Ιουλίου 2019, το LEGO Group παρουσίασε ένα Harley-Davidson Fat Boy στη σειρά LEGO Creator Expert, το οποίο θα βρει τον δρόμο προς τους… dealers (της LEGO) από την 1η Αυγούστου 2019.

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Harley-Davidson, η λεπτομερέστατη αυτή μικρή μοτοσυκλέτα προσπαθεί να αναπαράγει όσο πιστά γίνεται το στιλ του real-size Fat Boy. Διαθέτει 1.023 κομμάτια (τα αγαθά κόποις κτώνται), ενώ έρχεται κομπλέ με μασίφ τροχούς, ρεζερβουάρ “δάκρυ”, όργανα και διπλά τελικά εξατμίσεων.

Το τελειωμένο μοντέλο θα έχει 20 εκατοστά ύψος, 18 εκατοστά πλάτος και 33 εκατοστά μήκος, ενώ θα διαθέτει αρκετά κινούμενα μέρη, όπως τους τροχούς, το τιμόνι, το γκριπ του γκαζιού, τις μανέτες, το σταντ, το λεβιέ ταχυτήτων, τα πιστόνια (δεν φαίνονται όταν η μοτοσυκλέτα είναι συναρμολογημένη), την αλυσίδα… ε, μια στιγμή. 

Ποια αλυσίδα, θα τρελαθούμε; Αφού το Fat Boy έχει κλασικά ιμάντα στην τελική μετάδοση! Κάτι δεν πήγε καλά στη συνεργασία με το Milwaukee -ή πιθανότατα ο ιμάντας ήταν πιο δύσκολος στην υλοποίηση- ενώ επιπλέον στο βίντεο του προιόντος η LEGO δείχνει να μην καταλαβαίνει πως ο λεβιές ταχυτήτων είναι για ταχύτητες, και δεν πρόκειται για… μανιβέλα.

Τέλος πάντων, ας παραβλέψουμε τα παραπάνω ατοπήματα, και ας συνεχίσουμε. Το χρώμα της μοτοσυκλέτας είναι το κόκκινο, στα πρότυπα του χρωματικού συνδυασμού Wicked Red του 2019.