city2 WHITE DDIAFANES

 den mo den bac vang dong  Ανανέωση για το "ασιατικό" GTR 150

Στην Ελλάδα το GTR 150 αποτελεί έναν νεωτερισμό για το 2019, ωστόσο στις Ασιατικές αγορές έχει ήδη τρία χρόνια στο κουρμπέτι, έτσι η ανανέωσή του είναι κάτι παραπάνω από λογική.

Με πάσα επισημότητα η Honda Vietnam έκλεισε το στάδιο My Dinh της πρωτεύουσας Ανόι για να κάνει την παρουσίαση του νέου της κορυφαίου παπιού, Winner X.

Αν το όνομα δεν ακούγεται γνώριμο, να ενημερώσουμε πως πρόκειται για ένα παπί που στη Μαλαισία πωλείται ως RS150R, ενώ σε άλλες αγορές κυκλοφορεί ως GTR 150. Ναι, το προηγούμενο μοντέλο Winner είναι το GTR 150 που ήρθε φέτος στα μέρη μας.

ba117a06bc3089155b7a58e0749d8944 XL

Η νέα του έκδοση που παρουσιάστηκε με πάσα επισημότητα, τόσο στη μεγαλειώδη εκδήλωση της Honda στο Βιετνάμ, όσο και μέσω live streaming στις Ασιατικές αγορές (αλλά μόνο στα Βιετναμέζικα και στα Ιαπωνικά).

Στην ουσία δεν αλλάζει τίποτε από πλευράς μηχανολογικής, αλλά φαίνεται πως αλλάζουν όλα στην εμφάνιση. Πρώτο και σημαντικότερο στοιχείο είναι τα δίδυμα φανάρια που πλέον μετακομίζουν στο ρύγχος πάνω από τον μπροστινό τροχό (αντί του μονού φαναριού στο τιμόνι), προσδίδοντας στο Winner X έναν σαφώς πιο σύγχρονο μοτοσυκλεστιστικό χαρακτήρα.

Φορά LED φώτα μπρος και πίσω, ενώ στα όργανά του συναντάμε μια φρέσκια έγχρωμη οθόνη LCD με ενδείξεις για στροφές κινητήρα, ταχύμετρο, σχέση κιβωτίου, οδόμετρο, ρολόι, κατανάλωση και στάθμη καυσίμου.

dong ho lcd

Στο Βιετνάμ το Winnner X διατίθεται σε έναν σκασμό χρωματικών επιλογών, με τιμή που ξεκινά από τα 46 εκατομμύρια Dong (€1,750 με ισοτιμία 15/07/2019) για την έκδοση με συνδυασμένα φρένα CBS.

Η πιο πλούσια έκδοση που διαθέτει ABS κοστίζει περίπου €1,860 και γύρω στα €1,900 κοστίζει η κορυφαία έκδοση ABS σε μαύρο ματ χρώμα.