city2 WHITE DDIAFANES

seat mo escooter 125 2021 00015  Η τιμή του στην Ελλάδα, πληροφορίες και user manual

Το SEAT MÓ eScooter 125 έφτασε στην Ελλάδα, και διατίθεται από την ελληνική αντιπροσωπεία της SEAT σε 3 χρώματα. Μάθετε την τιμή του, και τα δυνατά του σημεία,  και διαβάστε / κατεβάστε το owner's manual.

Το νέο ηλεκτρικό scooter της SEAT αποδίδει 7 kw (9,4 hp), και 9 kw (12 hp) μέγιστη ιπποδύναμη, οδηγείται με δίπλωμα Α1 (ή Β υπό όρους, σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο για την ισοδυναμία διπλωμάτων), έχει τελική ταχύτητα 95 χλμ/ώρα, επιτάχυνση 0-50 χλμ/ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και αυτονομία 137 χιλιόμετρα σε ιδανικές συνθήκες.

Η φόρτιση μίας πλήρως εξαντλημένης μπαταρίας απαιτεί περίπου 6 ώρες.

Σημειώστε πως η μπαταρία του SEAT MÓ eScooter 125 κατασκευάζεται με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και διατηρεί ένα 97% της ισχύος της ακόμη και μετά από 500 κύκλους φόρτισης.

Το MÓ eScooter 125 διαθέτει 3 Riding Modes (Eco, City, Sport) αλλά και όπισθεν, ζυγίζει 152 κιλά, ενώ καλύπτει τις Euro 5 προδιαγραφές.

Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα χωρά 2 κράνη (δεν διευκρινίζεται αν μιλάμε για jet ή full-face) κάτω από τη σέλα, με το ύψος σέλας να βρίσκεται στα 780 mm.

Η αφαιρούμενη μπαταρία μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε οποιαδήποτε συμβατική πρίζα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση άλλων συσκευών!

Τα φώτα και τα φλας είναι full LED για βελτιωμένη ασφάλεια και ορατότητα.

Πέρα από ηλεκτρικό το SEAT MÓ eScooter 125 είναι και «έξυπνο», καθώς συνδέεται με το smartphone του αναβάτη μέσω Bluetooth, πληροφορώντας τον για το πότε πρέπει να κάνει service, για την στάθμη μπαταρίας, ενώ το eScooter διαθέτει και εντοπισμό τοποθεσίας, με tracker, ώστε να μπορείτε να το βρείτε αν σας το κλέψουν.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας αντί για το κλειδί για να ανοίξετε το κάθισμα και να ξεκινήσετε/σταματήσετε τον κινητήρα.

Η SEAT αναφέρει πως με το MÓ scooter θα ξοδέψετε λιγότερα στη συντήρηση (όσον αφορά στα ελαστικά και τα φρένα) και θα εξοικονομήσετε περίπου €225 το χρόνο για 5.000 km.

Για κάθε 100 km που διανύετε, το scooter χρησιμοποιεί περίπου 5.84kWh. Κι επειδή η μέση τιμή ανά kWh σε ώρες μη αιχμής είναι περίπου €0.12 ένα SEAT scooter θα κοστίσει μόλις €0.70 ανά 100km . Από την άλλη, ένα scooter εσωτερικής καύσης με τα ίδια χαρακτηριστικά χρησιμοποιεί 4 λίτρα καυσίμου κάθε 100 km. Έτσι, με μία μέση τιμή βενζίνης στα €1.45, θα ξοδεύατε €5.80 ανά 100 km.

Και για όσους ανησυχούν για το πού θα γίνονται τα service ή οι επισκευές, η SEAT αναφέρει πως μπορείτε να πάτε το SEAT MÓ eScooter 125 σε οποιοδήποτε SEAT Service όπου πωλείται το scooter.

Το scooter διαθέτει 2 χρόνια εγγύηση κι επιπλέον η μπαταρία του έχει 4 χρόνια εγγύηση.

Το SEAT MÓ eScooter 125 θα είναι σύντομα διαθέσιμο στις αντιπροσωπίες SEAT για test drive, ενώ η τιμή του είναι 6.790 ευρώ για το λευκό χρώμα και 6.850 ευρώ για τις άλλες 2 χρωματικές επιλογές -κόκκινο ή γκρι.

Δείτε περισσότερα στην σελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας ΕΔΩ.

Και τέλος δείτε και κατεβάστε το owner's manual ΕΔΩ.