city2 WHITE DDIAFANES

ksr hellas 00017  Στη Λεωφόρο Αθηνών 218

H KSR Hellas είναι μια νέα αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, που εκπροσωπεί επίσημα τόσο τις μάρκες του KSR Group στη χώρα μας, όσο και τη Moto Morini. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την έκθεση της στη Λ. Αθηνών 218, στο Χαϊδάρι.

Η KSR Hellas στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό που έχει μεγάλη πείρα στην αντιπροσώπευση δικύκλων στην Ελλάδα, και έχει την έκθεση της στη Λεωφόρο Αθηνών.

Οι εταιρείες που φέρνει αποκλειστικά και επίσημα στην Ελλάδα η KSR Hellas είναι όλες οι φίρμες του KSR Group, όπως οι Brixton Motorcycles, Motron Motorcycles, Lambretta, Malagutti, Italjet, Gogoro, κ.α.

Επίσης, πριν λίγες μέρες η Moto Morini ανακοίνωσε πως η KSR Hellas θα είναι η νέα επίσημη αντιπροσωπεία της ιταλικής φίρμας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εμείς επισκεφθήκαμε πριν από λίγες ημέρες τις εγκαταστάσεις της KSR Hellas, και σας έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από την έκθεση της αντιπροσωπείας.

Δείτε τις παρακάτω, και επισκεφθείτε την για να δείτε από κοντά τα μοντέλα που φέρνει στη χώρα μας η KSR Hellas, στην ακόλουθη διεύθυνση:

KSR Hellas, Λεωφ. Αθηνών 218, Χαϊδάρι 124 61, τηλ: 21 0532 2105