city2 WHITE DDIAFANES

yamaha tenere i texni tou dromou insane51 00007  Με τον Street Artist "Insane 51"
 

Ο street artist Insane 51 - Στάθης Τσαβαλιάς μαζί με την Yamaha Tenere 700 Rally Edition, ταξιδεύει στην Ελληνική περιφέρεια όχι μόνο για να μάθει τις ιστορίες του κάθε τόπου αλλά και για να δημιουργήσει ξεχωριστά έργα τέχνης! 

Η Yamaha χορηγεί την 2η σεζόν της εκπομπής ‘Η Τέχνη του Δρόμου’, η οποία προβάλλεται στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ3. Πρόκειται για μία πρωτότυπη σειρά – ντοκιμαντέρ, όπου το ταξίδι συναντά τη τέχνη του graffiti.

Στα επεισόδια της σεζόν του 2022, ο Στάθης Τσαβαλιάς ή αλλιώς Insane51, ένας από τους πλέον γνωστούς mural artists παγκοσμίως μας καλεί να γνωρίσουμε τη δική του ιδιαίτερη τέχνη και να τον ακολουθήσουμε στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Ο Insane51 έχει ξεχωρίσει για τη μοναδική, φωτορεαλιστική τεχνική του, που αναμιγνύει την τρίτη διάσταση µε το street art, δημιουργώντας μοναδικά οπτικά εφέ, που αποκαλύπτονται μέσα από τη χρήση 3D γυαλιών ή ειδικού φωτισμού.

Νέες τοιχογραφίες θα αποκαλυφθούν στα πιο urban σημεία κάθε πόλης που θα επισκεφθεί «Η Τέχνη του Δρόμου».

Το ταξίδι του Insane51 γίνεται το δικό μας ταξίδι ανά την Ελλάδα με την κάμερα να καταγράφει εκτός από τα μέρη και τους ανθρώπους που γνωρίζει, την δημιουργία από την αρχή έως το τέλος μιας μοναδικής τοιχογραφίας.

Απολαύστε την εκπομπή κάθε Παρασκευή στις 12:00 (και σε επανάληψη στις 18:00), αλλά και στο ERTFLIX ΕΔΩ, ανά πάσα στιγμή.