city2 WHITE DDIAFANES

 exofyllo katheto Νέα χρονιά, δυναμικό ξεκίνημα, πλούσια ύλη! 

Δυναμικό το ξεκίνημα της νέας χρονιάς με το πρώτο τεύχος για το 2020, να περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα!

Δοκιμάζουμε το νέο παπί της SYM VF125 EFI, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρείται “το μικρό” VF185 αλλά ένα ξεχωριστό μοντέλο στην γκάμα της εταιρείας, με δικές του αρετές και χαρίσματα.

Οδηγούμε την Vespa GTS 300 Supertech και ανακαλύπτουμε την μαεστρία με την οποία η Piaggio έχει συνδυάσει το κλασικό με το σύγχρονο.

Τέλος, σε ότι αφορά στα test, βρεθήκαμε στην σέλα του πολυχρηστικού Triumph Street Scrambler, μιας μοτοσυκλέτας που τα κάνει όλα πολύ καλά, έχοντας παράλληλα ως bonus και την μοναδική της εμφάνιση.

exofyllo orizontio

Στο νέο τεύχος μπορείτε επίσης να βρείτε την τεχνική ανάλυση για το ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό, Yamaha MT-125, καθώς και το πώς εξοπλίζεται μια adventure μοτοσυκλέτα, για να ξεκινήσει κανείς με αξιώσεις τις περιηγήσεις στο χώμα.

Η άγνωστη ιστορία για το scooter της NASA που… παρ΄ολίγο να πάει στο φεγγάρι, καθώς και πέντε ταινίες που πρέπει να δείτε με θέμα την μοτοσυκλέτα, είναι τα αφιερώματα του τεύχους, ενώ τα δύο φωτο-ταξιδιωτικά, σε Αγγελόκαστρο και Λίμνη Υλίκη, θα σας παρακινήσουν να επισκεφθείτε τους κοντινούς στην Αθήνα αυτούς προορισμούς.

Και όπως σε κάθε τεύχος, όλα τα νέα του κόσμου και της αγοράς, που έχουν σχέση με τους δύο τροχούς!

Καλή ανάγνωση!

Μπορείτε να διαβάσετε το νέο τεύχος εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, στον σύνδεσμο που ακολυθεί ή πατώντας στην εικόνα που θα βρείτε μέσα στο κείμενο.

https://issuu.com/bikeit.gr/docs/cityrider_32_january_2020