city2 WHITE DDIAFANES

692e36dab48be99d1bd480b87b3addda XL  Φορτωμένο με τουριστικό εξοπλισμό

Η Bajaj παρουσίασε στην πατρίδα της το Dominar 400 εμπλουτισμένο με αρκετά τουριστικά καλούδια στον βασικό εξοπλισμό.

Το Dominar 400 είναι μια από αυτές τις μοτοσυκλέτες που ζουν αρκετά στη σκιά των διασημότερων συγγενών τους, συχνά παραγνωρίζοντας την πραγματική τους αξία ως κρυμμένα διαμαντάκια.

Στους περισσότερους Ευρωπαίους η Bajaj είναι περισσότερο γνωστή ως κατασκευάστρια των κινητήρων για τις μικρές σειρές KTM Duke και Husqvarna Svartpilen/Vitpilen, ωστόσο μια παραλλαγή αυτού του μονοκύλινδρου κινητήρα των 373.3 cc τροφοδοτεί το μεγάλο Dominar, μια από τις δημοφιλέστερες μοτοσυκλέτες της Ινδίας.

Τώρα η ινδική εταιρεία παρουσιάζει το ανανεωμένο Dominar 400, στο οποίο δεν εντοπίζονται διαφορές στα μηχανικά του μέρη, αλλά έρχεται φορτωμένο με τουριστικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει:

- Ψηλή ζελατίνα
- Χούφτες τιμονιού
- Ποδιά κινητήρα
- Προστατευτικά κάγκελα κινητήρα
- Σχάρα φόρτωσης πίσω
- Βάση για σύστημα πλοήγησης (GPS)
- Παροχή φόρτισης USB

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας και τη λιανική της τιμή στην Ινδία που βρίσκεται λίγο κάτω από τα €2,500 (217,000 ρουπίες).

Επιπλέον, οι βάσεις για τις εικονιζόμενες βαλίτσες είναι διαθέσιμες ως έξτρα για τον πελάτη.

Προς το παρόν δεν μας είναι γνωστό αν αυτό το νέο μοντέλο προορίζεται και για τις εξαγωγές προς Ευρώπη ή αν αφορά αποκλειστικά την αγορά της Ινδίας, αν και εύκολα θα στοιχηματίζαμε υπέρ του πρώτου, μιας και στην ινδική ιστοσελίδα της Bajaj δεν υπάρχει πλέον Dominar 400 χωρίς τον νέο εξοπλισμό.