city2 WHITE DDIAFANES

BMW

gs12501 54f2e59

Με περισσότερη δύναμη και τεχνολογικά προηγμένο

Το γερμανικό περιοδικό Motorrad, δημοσίευσε πρόσφατα ένα σχέδιο του νέου R 1250 GS, καθώς και πληροφορίες σχετικά με αυτό. Μιλάμε φυσικά για ένα έντυπο το οποίο έχει στενούς δεσμούς με το βαυαρικό εργοστάσιο και στο παρελθόν, έχει πολλές φορές δώσει έγκυρες πληροφορίες για μελλοντικά μοντέλα της BMW.

Η νέα έκδοση του best seller μοντέλου της BMW λοιπόν, θα παρουσιαστεί με αυξημένη χωρητικότητα στον κινητήρα, από τα 1.170 κ.εκ. του υπάρχοντός μοντέλου, στα 1.254 κ.εκ.

Το μεγάλο νέο όμως, είναι το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων με το οποίο θα εξοπλίζεται η νέα έκδοση, μια τεχνολογία που επιτρέπει και αύξηση της ροπής χαμηλά και περισσότερη ισχύ ψηλά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, η απόδοση θα ανέλθει στους 134 ίππους στο νέο μοντέλο. 

Σε ότι αφορά στην σχεδίαση, αυτή θα είναι πιο “αιχμηρή” και δυναμική, διατηρώντας σε κάθε περίπτωση τις δημοφιλείς και άμεσα αναγνωρίσιμες γραμμές του μοντέλου.

Το νέο R 1250 GS / Adventure, αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση Intermot της Kολωνίας, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της, στις 3 Οκτωβρίου.