city2 WHITE DDIAFANES

BMW

 BMW Motorrad Concept Link 01  Μπορεί να δούμε το Concept Link στην παραγωγή!

Για την BMW Motorrad, το κεφάλαιο e-scooter δεν είναι κάτι νέο, καθότι από το 2013 έχει παρουσιάσει το C-Evolution, ένα ηλεκτροκίνητο scooter το οποίο δεν έμεινε απλά ως έκθεμα, αλλά λανσαρίστηκε σε επιλεγμένες αγορές.

Την άνοιξη του 2017, η εταιρεία παρουσίασε το Concept Link, που ουσιαστικά αποτελούσε την εξέλιξη του C-Evolution, τόσο σε τεχνολογία, όσο και σε φιλοσοφία σχεδίασης.
Τον Φεβρουάριο του 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BMW, Stephan Schaller, δήλωσε σε ιταλικό μέσο, ότι ένα μοντέλο βασισμένο στο Concept Link, θα μπει σε διαδικασία παραγωγής μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.

Τρία χρόνια από τον Φεβρουάριο του 2018 μας οδηγούν στον Φεβρουάριο του 2021, οπότε είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε σχετικά με αυτό το μοντέλο, αλλά -γιατί παίζει και ένα αλλά- ο Νοέμβριος του 2019 και η έκθεση στο Μιλάνο, είναι μια χαρά χρόνος και τόπος, για την παρουσίαση του πρωτότυπου που θα οδηγήσει στο μοντέλο παραγωγής.

Υπάρχει λοιπόν έντονη φημολογία ότι η BMW Motorrad θα παρουσιάσει στην EICMA το e-scooter αυτό, προετοιμάζοντας το έδαφος και “τσεκάροντας” την υποδοχή και την αποδοχή από το κοινό.