city2 WHITE DDIAFANES

Honda

honda vision 2019 7

Παρουσιάστηκε στο Βιετνάμ, με την προσθήκη SMART key

Η Honda Vietnam παρουσίασε το νέο scooter Vision για το 2019, με την προσθήκη SMART Key, με νέα σχεδίαση στον πίνακα οργάνων, και σε νέα χρώματα. Θα το δούμε να έρχεται και στην Ευρώπη;

Πέρα από το SMART Key, οι αλλαγές στο Vision είναι μικρές. Νέο design στα όργανα -τα οποία όμως η Honda Vietnam ΔΕΝ μας δείχνει ακόμα-, νέο logo στο τέλος της σέλας, και τρία νέα χρώματα.

Το SMART key θα φέρουν οι εκδόσεις Premium & Special, παρέχοντας μια τεχνολογική πινελιά που χαρίζει πρακτικότητα, ευχρηστία και μεγαλύτερη ασφάλεια -το τελευταίο είναι προς συζήτηση.

honda vision 2019 2

Με το SMART key ξεχνάτε το παραδοσιακό κλείδωμα / ξεκλείδωμα με εισαγωγή του κλειδιού στον κεντρικό διακόπτη. Απλώς πλησιάζετε στο scooter, αυτό σας «αναγνωρίζει», γυρίζετε ένα κουμπί (όπως στο Honda SH), πιέζετε τη μίζα και ξεκινάτε.

Η Honda αναφέρει πως το SMART key σας επιτρέπει να εκκινείτε ή να σταματάτε το scooter από μακριά (remote activation / deactivation), αλλά και να το κλειδώνετε από μακριά (remote locking).

Επιπλέον, μπορείτε να εντοπίσετε το scooter σας από μακριά με το σύστημα έξυπνου εντοπισμού.

honda vision 2019 6

Τα τρία νέα χρώματα είναι το μπλε, το πράσινο και το λευκό.

Όσον αφορά στις επιδόσεις, ο κινητήρας παραμένει ως είχε, δηλαδή ο γνωστός αερόψυκτος και ψεκαστός των 110 κ.εκ. με απόδοση 8,9hp/7.500rpm.

honda vision 2019 3

Κάτι μας λέει πως πιθανότατα να δούμε τη νέα έκδοση του Vision με το SMART key και από Ευρώπη μεριά. Λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι την EICMA 2018, όπου και θα μάθουμε στα σίγουρα.