city2 WHITE DDIAFANES

Honda

city africa twin honda 2022 00001  Νέα χρώματα, γραφικά και μικρές βελτιώσεις

Η Honda αναβάθμισε συντηρητικά την Africa Twin για το 2022, χαρίζοντας της νέα γραφικά, βελτιώνοντας την λειτουργία του DCT και τοποθετώντας σχάρα στον στάνταρ εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας.

Τρεις δεκαετίες μετά από το ντεμπούτο της στην Ευρώπη, η Africa Twin συνεχίζει την επιτυχημένη καριέρα της και το 2022, με βελτιώσεις στα σημεία.

Για τη νέα χρονιά, η CRF1100L Africa Twin φέρει αλουμινένια σχάρα στον στάνταρ εξοπλισμό, για αυξημένη χρηστικότητα με το καλημέρα, ενώ βελτιώσεις έχει δεχθεί η έκδοση DCT στο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη για ακόμα πιο γλυκές αλλαγές στις 2 πρώτες σχέσεις στην εκκίνηση αλλά και σε κίνηση με χαμηλές ταχύτητες.

Περισσότερες από 200.000 μοτοσυκλέτες με DCT έχουν πουληθεί στην Ευρώπη από όταν πρωτοεμφανίστηκε το σύστημα το 2009, ενώ η εξέλιξη του συστήματος είναι συνεχής.

Οι αλλαγές για το 2022 ολοκληρώνονται με νέα χρώματα και γραφικά, με την Africa Twin να έχει design που η Honda αποκαλεί “Big Logo”, με νέους χρωματικούς συνδυασμούς, κατάμαυρα πλαινά αλουμινένια καλύμματα και κόκκινο υποπλαίσιο.

Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα παραμένει ως είχε με κορυφαίο εξοπλισμό όπως την IMU 6 αξόνων, το σύστημα HSTC (Traction Control) με Cornering χαρακτηριστικά, Cornering ABS, 4 Riding Modes, Rear Lift Control, Wheelie Control, θύρα φόρτισης USB, Cruise Control, touchscreen έγχρωμη TFT οθόνη 6,5 ιντσών, Apple CarPlay, Android Auto full LED φώτα, σύστημα Emergency Stop στα φλας που ακυρώνονται και αυτόματα, συνδεσιμότητα, κ.α.

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 1.084 κ.εκ. Συνεχίζει να αποδίδει 100,5 hp και 10,7 κιλά ροπής, ενώ το γεμάτο βάρος της μοτοσυκλέτας βρίσκεται στα 226 κιλά.

Η γκάμα των επίσημων αξεσουάρ της Honda για την Africa του 2022 περιλαμβάνει βαλίτσες 58 λίτρων, top box 42 λίτρων, σέλες με διαφορετικό ύψος (ψηλότερη-χαμηλότερη), ψηλότερη ζελατίνα, ποδιά, προστατευτικά κινητήρα, θερμαινόμενα γκριπ, ACC θύρα φόρτισης, επεκτάσεις για τις χούφτες, κ.α.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί της Africa Twin για το 2022 είναι οι εξής:

  • Pearl Glare White Tricolour
  • Grand Prix Red
  • Matte Ballistic Black