city2 WHITE DDIAFANES

Kymco

KYMCO CV3 Teaser  Επίσημη παρουσίαση στις 26 Νοεμβρίου 2020

Δείτε το 2ο teaser-video της KYMCO, στη σειρά Time to Excite, στο οποίο φαίνεται για πρώτη φορά από κοντά το τρίκυκλο Adventure-Tourer τρίκυκλο scooter που θα παρουσιάσει επίσημα η εταιρεία στις 26 Νοεμβρίου 2020.

Θυμάστε το CV2 που είχε δείξει στην EICMA 2017 - παρέα με ένα τρίτροχο (αλά Tricity) CV3; Τώρα έφτασε η ώρα να δούμε κάποιο ή και τα δύο εξ αυτών να περνούν στην παραγωγή.

Στο δεύτερο teaser-video με τίτλο Time to Excite (ώρα να ενθουσιάσουμε) βλέπουμε ξεκάθαρα ένα τρίτροχο Adventure-Tourer scooter, στα πρότυπα του X-ADV της Honda, αλλά σε τρίκυκλο φορμά.

Θα βασίζεται άραγε το νέο αυτό scooter στα μηχανικά μέρα της ναυαρχίδας ΑΚ550; Πολύ το ελπίζουμε, καθώς λόγω αυξημένου βάρους, ένα τρίτροχο scooter χρειάζεται μια δυνατή "καρδιά", για αξιοπρεπείς επιδόσεις.

Επίσης αναρωτιόμαστε για το αν θα δούμε τελικά μόνο τρίκυκλη πλατφόρμα στη σειρά των Adventure-Tourer μοντέλων της KYMCO, ή θα παρουσιαστεί και δίκυκλη έκδοση;

Δείτε παρακάτω το βίντεο, και περισσότερα στις 26 Νοεμβρίου 2020, στο ραντεβού που μας δίνεται από την KYMCO για την επίσημη παρουσίαση.