city2 WHITE DDIAFANES

Suzuki

Cannot find /new_models/suzuki/2017/gsxs_125/ subfolder inside /home/cityrider/domains/cityrider.gr/public_html/images/stories//new_models/suzuki/2017/gsxs_125// folder.
Admiror Gallery: 5.0.0
Server OS:nginx/1.24.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40-68+ubuntu22.04.1+deb.sury.org+1

 

 

suzuki gsxs 125 11

Μικρό, γυμνό και σπορ

 

Με τον ισχυρότερο κινητήρα στην κατηγορία του, όπως ισχυρίζεται η Suzuki, το νέο GSX-S125 έρχεται να κυριαρχήσει στην καθημερινότητα των νέων αναβατών με την ευελιξία και την συμπαθητική εμφάνιση να αποτελούν τα μεγαλύτερα ατού του.

Το GSX-S125 βασίζεται πάνω στο 125άρι GSX-R που είδαμε στην Intermot αποτελώντας ουσιαστική την γυμνή του έκδοση. Αυτός είναι και ο λόγος που οι δύο μοτοσικλέτες μοιράζονται τόσο τον τετραβάλβιδο κινητήρα με τους δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής όσο και τα υπόλοιπα μηχανικά και περιφερειακά μέρη. Το GSX-S125 έχει σύμφωνα με την Suzuki την καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο στην κατηγορία του, αλλά και την χαμηλότερη σέλα της κατηγορίας (785 χλστ.) κάτι που το κάνει ιδανικό και για τους πλέον μικρόσωμους αναβάτες με το βάρος του να μην ξεπερνά τα 133 γεμάτα κιλά.

 suzuki gsxs 125 19

Άλλα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι ιδιαίτερο σχήματος LED προβολέας μπροστά, η πλήρως ψηφιακή οθόνη,το σύστημα εκκίνησης της ιαπωνικής εταιρίας που απαιτεί μόλις ένα άγγιγμα της μίζας για να πάρει μπροστά το μοτέρ, αλλά και οι δίσκοι μαργαρίτες που προσθέτουν επιπλέον πόντους στη σχεδίαση της μικρής μοτοσυκλέτας. Το ABS ανήκει φυσικά στον βασικό εξοπλισμό, όπως και το αντικλεπτικό σύστημα της Suzuki που φροντίζει για να μην το χάσετε ποτέ από τα μάτια σας. Το νέο μικρό γυμνό θα βρίσκεται κοντά μας λογικά το καλοκαίρι.