city2 WHITE DDIAFANES

Suzuki

haojue 10

Πολύ πιθανό αυτό να είναι το νέο naked της εταιρείας

Μια έμμεση πρόγευση από το νέο naked μικρού κυβισμού της Suzuki, ίσως να αποτελεί η προ λίγων ημερών παρουσίαση του μοντέλου DR300, από την κινεζική Haojue. Η Ηaojue, έχει στενές σχέσεις με την Suzuki και στις γραμμές παραγωγής της, έχουν κατασκευαστεί μεταξύ άλλων μοντέλα όπως το GW250 Inazuma και το GSX-250R.

Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες λοιπόν, το DR300 της Haojue, να αποτελεί σχέδιο της Suzuki και να παρουσιαστεί πολύ σύντομα, ως GSX-S 300. Πρόκειται, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, για ένα πολύ όμορφo naked μοντέλο με δυναμική σχεδίαση και εντυπωσιακά στοιχεία, όπως το ανεστραμμένο πιρούνι μπροστά και ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Τώρα σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας έχει χωρητικότητας 298 κ.εκ. και το κιβώτιο είναι εξατάχυτο. Το μεταξόνιο στα 1.420 χλστ., αποτελεί μια καλή ένδειξη για τις διαστάσεις της μοτοσυκλέτας, δεν πρόκειται για “μινιόν”, ενώ το βάρος της ανέρχεται στα 177 κιλά.

Το μοντέλο εξοπλίζεται με δικάναλο ABS, φέρει LED προβολέα και πίσω φανάρι, καθώς και ελαστικά σε διαστάσεις 110/70-17 και 140/60-17, μπροστά και πίσω αντιστοίχως.

Τιμές ισχύος, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο πολύ σύντομα ίσως να τα μάθουμε όλα και με λεπτομέρειες, αφού το μοντέλο έχει πολλές πιθανότητες να παρουσιαστεί ως Suzuki GSX-S 300, στην EICMA, σε τρεις εβδομάδες.

Πηγή: newmotor.com.cn 

haojue_7.jpghaojue_4.jpghaojue_1.jpghaojue_6.jpghaojue_2.jpghaojue_5.jpghaojue_8.jpghaojue_11.jpghaojue_12.jpghaojue_10.jpghaojue_3.jpghaojue_9.jpg