Εγγραφή στο NEWSLETTER

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα από τον χώρο του scooter, του παπιού και της καθημερινής μοτοσυκλέτας!

Yamaha

 000 29 1  Tρεις concept παραλλαγές παρουσίασε η Yamaha 

 

Το μικρότερο σε κυβισμό μέλος της οικογενείας των XSR, παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ταϋλάνδη, ως XSR155. Βασισμένο στα R15 / MT15, φέροντας τον κινητήρα με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA, το μοντέλο φέρει, όπως και οι μεγαλύτερες εκδόσεις, αρκετά ρετρό στοιχεία στην εμφάνιση του.

DSC 9771

Αυτό που επίσης έχει κοινό με τα μεγαλύτερα XSR, θα είναι και οι δυνατότητες για customizing, όπως αποκαλύφθηκε από τα τρεις εκδόσεις που παρουσίασε παράλληλα η Yamaha, μόνο και μόνο για δείξει ότι… το τραβάει η όρεξη του XSR155 το “χέριασμα”!

DSC 9772

Πέραν αυτού, οι custom αυτές εκδόσεις, έφεραν αξεσουάρ και επί μέρους στοιχεία, τα οποία ανήκουν στην λίστα με τον προαιρετικό εξοπλισμό, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το μοντέλο, οπότε ως ένα βαθμό, ο καθένας θα μπορεί να προσδώσει ξεχωριστό στυλ στο XSR155, επιλέγοντας απλά μέρη από την λίστα αυτή.

DSC 9791

Βέβαια η εισαγωγή του μοντέλου στην ευρωπαϊκή αγορά με αυτή την χωρητικότητα κινητήρα, θεωρείται απίθανη, οπότε, όπως συμβαίνει και με τα YZF-R125 και MT125, θα περιμένουμε και την ανάλογη έκδοση, XSR125.