city2 WHITE DDIAFANES

Yamaha

2022 YAM MW125 EU MYNS1 STA 008 03  Εκ βάθρων ανανέωση
 

Διαθέτοντας έναν ζωηρό και οικονομικό νέο κινητήρα EURO5 Blue Core μαζί με ένα αναθεωρημένο πλαίσιο για αυξημένη άνεση και σταθερότητα, το νεότερο μοντέλο του δημοφιλούς Tricity 125 είναι η ξεκάθαρη επιλογή για όσους μετακινούνται καθημερινά στην πόλη και αναζητούν ένα πρακτικό και εύχρηστο scooter. [Δελτίο Τύπου]

Από την πρώτη του εμφάνιση το 2014, αυτό το υψηλής ποιότητας τρίτροχο όχημα αστικής μετακίνησης έχει προσελκύσει πολλούς αναβάτες που αναζητούν ανεξαρτησία στη μετακίνησή τους, με άφθονο στυλ και ποιότητα και εκτιμούν τον μοναδικό συνδυασμό μικρών διαστάσεων και χαμηλού βάρους με την πρόσθετη εμπιστοσύνη που προσφέρει ο τρίτος τροχός.

Για το 2022, το Yamaha Tricity 125 παραμένει μοναδικό αφού είναι το μόνο 3-τροχο μοντέλο που διατίθεται από οποιονδήποτε κατασκευαστή στη σημαντική κατηγορία των 125 κ.εκ. και μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα κατηγορίας B. Αυτό το μικρών διαστάσεων, ευέλικτο scooter είναι μια ελκυστική πρόταση για αναβάτες που αναζητούν άνετη και προσιτή αστική μετακίνηση.

Εξοπλισμένα με συνδεδεμένα όργανα που επιτρέπουν στον αναβάτη να βλέπει τις ειδοποιήσεις από το smartphone του και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Tricity 125 και το πιο ισχυρό Tricity 155 προσφέρουν την ευκολία μετακίνησης και την ευελιξία ενός συμβατικού scooter σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα οδήγησης και την αυτοπεποίθηση στο χειρισμό που προσφέρουν οι 3 τροχοί.

Νέος κινητήρας EURO5 Blue Core

2022 YAM MW125 EU MYNS1 DET 001 03

Για το 2022, το νέο Tricity 125 είναι εξοπλισμένο με τον νεότερο κινητήρα που καλύπτει τις προδιαγραφές EURO5, ο οποίος έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με την κορυφαία τεχνολογία Blue Core της Yamaha που ελαχιστοποιεί τις εκπομπές ρύπων, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή απόδοση. Διαθέτοντας ανθεκτικό σφυρήλατο έμβολο και νέας σχεδίασης κυλινδροκεφαλή, καθώς και μεγαλύτερη βαλβίδα εισαγωγής και αυξημένη αναλογία συμπίεσης, ο νέος κινητήρας του Tricity 125 επωφελείται από την τεχνολογία Variable Valve Actuation (VVA) της Yamaha, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετική επιτάχυνση, ζωηρές επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Νέα μονάδα ελέγχου δυναμό μίζας και έξυπνη ηλεκτρογεννήτρια

Το νέο Tricity 125 είναι εξοπλισμένο με μια μονάδα ελέγχου της μίζας 32-bit (SGCU) που ενσωματώνει πλήρως τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές λειτουργίες του νέου κινητήρα, συμπεριλαμβανομένης της παροχής καυσίμου, της παραγωγής ενέργειας και του συστήματος Start & Stop, για να εξασφαλίσει πιο φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία. Αυτή η μονάδα SGCU ελέγχει επίσης, το νέο σύστημα Smart Motor Generator του κινητήρα που συνδυάζει τις λειτουργίες της ξεχωριστής γεννήτριας και του μοτέρ της μίζας του προηγούμενου μοντέλου, σε μια μικρών διαστάσεων μονάδα.

Αυτό το νέο σύστημα Smart Motor Generator περιστρέφει απευθείας τον στροφαλοφόρο άξονα. Εξαλείφοντας τον ήχο της εμπλοκής των γραναζιών του προηγούμενου συστήματος, εξασφαλίζει εξαιρετικά αθόρυβη εκκίνηση και επανεκκίνηση.

Αθόρυβο και έξυπνο νέο σύστημα Stop & Start

Το πιο αθόρυβο και πιο αποτελεσματικό σύστημα εκκίνησης κινητήρα είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό που συμπληρώνει το νέο σύστημα Stop & Start του Tricity 125 και κάνει αυτό το προσιτό scooter αστικής μετακίνησης, πιο εύχρηστο και ευχάριστο στην καθημερινή οδήγηση.

Το σύστημα Stop & Start έχει σχεδιαστεί για να σβήνει τον κινητήρα όταν το Tricity 125 σταματά σε φανάρι. Το όχημα επανέρχεται σε λειτουργία αυτόματα μόλις ανοίξει το γκάζι. Για βέλτιστη λειτουργία, η μονάδα SGCU παρακολουθεί συνεχώς τις συνθήκες οδήγησης και αποτρέπει την υπερβολικά συχνή εκκίνηση και σβήσιμο σε καταστάσεις όπως είναι η κυκλοφοριακή συμφόρηση, όπου το scooter ενδέχεται να σταματά και να ξεκινά κάθε λίγα δευτερόλεπτα.

Σταθερή διάταξη 3 τροχών με δύο κεκλιμένους μπροστινούς τροχούς

2022 YAM MW125 EU MYNS1 DET 006 03

Αυτό που κάνει το Tricity 125 μοναδικό στην κατηγορία των 125 κ.εκ., είναι η 3-τροχη διάταξη με τους δύο κεκλιμένους μπροστινούς τροχούς να παρέχουν αυξημένη σταθερότητα στην ευθεία, αλλά και στις στροφές. Τα υψηλά επίπεδα πρόσφυσης των δύο μπροστινών ελαστικών σε συνδυασμό με τη σιγουριά που προσφέρει η διάταξη των 3 τροχών, εξασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία οδήγησης και καθιστούν το Tricity 125, ιδανική επιλογή για νέους αναβάτες καθώς και για όσους μεταβαίνουν από τους 2 στους 3 τροχούς.

Βελτιστοποιημένη διάταξη συστήματος διεύθυνσης LMW Ackermann

Διαθέτοντας τον ίδιο βασικό σχεδιασμό σύνδεσης με το σύστημα που χρησιμοποιείται στη μοτοσυκλέτα NIKEN Sport Tourer και στο Tricity 300, το αποκλειστικό σύστημα διεύθυνσης LMW Ackermann της Yamaha που έχει τοποθετηθεί στο νεότερο μοντέλο Tricity 125, έχει βελτιστοποιηθεί για το 2022 και διαθέτει ελαφρώς αναθεωρημένη διάταξη με τον άξονα κλίσης να έχει μετατοπιστεί ελαφρώς από τον άξονα διεύθυνσης. Αυτή η νέα σχεδίαση διασφαλίζει ότι ο αριστερός και ο δεξιός μπροστινός τροχός χαράσσουν πάντα ένα ομόκεντρο τόξο ακόμη και υπό μεγάλη κλίση, προσφέροντας μια πιο φυσική αίσθηση στον χειρισμό και διευκολύνοντας τους αναβάτες να παραμείνουν στη γραμμή που έχουν επιλέξει.

Οι δύο μπροστινοί τροχοί του Tricity 125 και η αναθεωρημένη σχεδίαση του μπροστινού συνδέσμου παρέχουν αυτοπεποίθηση στην οδήγηση, ειδικά σε βρεγμένο ή κακής ποιότητας οδόστρωμα. Αυτή η πτυχή του χαρακτήρα του Tricity 125 είναι ιδιαίτερα σημαντική για αρχάριους με δίπλωμα κατηγορίας B, που μετακινούνται στο Tricity 125 από αυτοκίνητο ή από τα μέσα μαζικής μεταφοράς και ενδέχεται να έχουν μικρή εμπειρία οδήγησης ενός 2-τροχου οχήματος.

Νέο πλαίσιο για εξαιρετική άνεση και σταθερότητα

Το Tricity 125 είναι εφοδιασμένο με ένα νέας σχεδίασης πλαίσιο που διαθέτει μια σειρά βελτιώσεων. Συμπεριλαμβάνονται μακρύτερο μεταξόνιο κατά 60 χιλ. και αναθεωρημένες βάσεις κινητήρα που στοχεύουν στην επίτευξη καλύτερης συνολικής ισορροπίας και στην παροχή μεγαλύτερης άνεσης στην οδήγηση.

Ενώ διαθέτει την ίδια βασική διάταξη με το προηγούμενο μοντέλο, το πλαίσιο του 2022 συνδυάζει αυξημένα επίπεδα στρεπτικής και διαμήκους ακαμψίας με ιδανικά ρυθμισμένο επίπεδο ελαστικότητας που συμβάλλουν στη φυσική αίσθηση χειρισμού του scooter. Μαζί με τα αναθεωρημένα χαρακτηριστικά διεύθυνσης του νεότερου συστήματος LMW Ackermann, το πρόσφατα σχεδιασμένο πλαίσιο προσφέρει εξαιρετική ποιότητα στην οδήγηση και υψηλά επίπεδα άνεσης, ακόμα και όταν οδηγείτε σε κακής ποιότητας οδόστρωμα ή σε πλακόστρωτους δρόμους.

Αναβαθμισμένη πίσω ανάρτηση με δύο αμορτισέρ

2022 YAM MW125 EU MYNS1 ACT 008 03

Για ποιοτική οδήγηση σε συνδυασμό με εξαιρετική ικανότητα απορρόφησης των κραδασμών, το σύστημα της πίσω ανάρτησης με δύο αμορτισέρ έχει βελτιωθεί για να ταιριάξει με τον αναθεωρημένο σχεδιασμό του πλαισίου. Το συνολικό μήκος των πίσω αμορτισέρ έχει αυξηθεί για να προσφέρει 90 χιλ. ομαλής και προοδευτικής διαδρομής της ανάρτησης, η οποία εξασφαλίζει πολύ μεγάλη άνεση για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Το εύρος του ελατηρίου και η ισχύς απόσβεσης έχουν επίσης αυξηθεί, με αποτέλεσμα τη σταθερή λειτουργία της πίσω ανάρτησης, ακόμα και όταν μεταφέρετε συνεπιβάτη ή οδηγείτε σε κακής ποιότητας αστικούς δρόμους.

Βελτιστοποιημένο, ενοποιημένο σύστημα πέδησης (UBS)

Για σίγουρο και ελεγχόμενο φρενάρισμα, το Tricity 125 είναι εξοπλισμένο με Ενοποιημένο Σύστημα Πέδησης (UBS) που κατανέμει αυτόματα την ισχύ πέδησης στους μπροστινούς και τον πίσω τροχό, μόλις πατηθεί το πίσω φρένο. Στο Tricity 125 του 2022, η κατανομή της ισχύος πέδησης μεταξύ του μπροστινού και του πίσω φρένου έχει βελτιστοποιηθεί για να εξασφαλιστεί ομαλό και σταθερό φρενάρισμα.

Νέα οθόνη οργάνων LCD με συνδεσιμότητα smartphone

2022 YAM MW125 EU MYNS1 DET 007 03

Οι αναβάτες του Tricity 125 μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι όταν βρίσκονται εν κινήσει, κάνοντας λήψη της δωρεάν εφαρμογής MyRide της Yamaha στο smartphone τους και κάνοντας ζεύξη με το scooter, εισάγοντας τον αριθμό VIN. Μόλις συνδεθεί, ο αναβάτης μπορεί να δει στη νέα οθόνη LCD ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για εισερχόμενες κλήσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, email και μηνύματα από το smartphone του και να παραμείνει σε επαφή.

Οι ιδιοκτήτες του Tricity 125 μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή MyRide για να προβάλουν μια σειρά δεδομένων, όπως είναι η κατανάλωση καυσίμου. Είναι επίσης δυνατό για τους αναβάτες, να συγκρίνουν δεδομένα με άλλους χρήστες του Yamaha MyRide, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να εξάγουν πληροφορίες της διαδρομής, καθώς και να συνδεθούν με άλλους MyRiders για να δουν φωτογραφίες, να συγκρίνουν διαδρομές και να αναζητήσουν νέους προορισμούς.

Τα νέα συνδεδεμένα όργανα προέρχονται από τα όργανα που διαθέτει το μεγαλύτερο Tricity 300 και διαθέτουν μια σειρά από ευανάγνωστες πληροφορίες για τη λειτουργία του οχήματος, καθώς και τις προαναφερθείσες ειδοποιήσεις smartphone. Ο νέος πίνακας οργάνων τονίζει την τεχνολογία που μοιράζονται τα μοντέλα της σειράς Tricity και ενισχύει την κορυφαία εμφάνιση και ποιότητα αυτού του μοναδικού οχήματος που μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα κατηγορίας B.

Λειτουργία Smart Key

2022 YAM MW125 EU MYNS1 DET 008 03

Για μεγαλύτερη ευκολία, το Tricity 125 μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κλειδί αρκεί να έχει ο αναβάτης το Smart Key σε μια τσέπη, στο πορτοφόλι ή την τσάντα του. Το όχημα ανιχνεύει την παρουσία του Έξυπνου Κλειδιού και επιτρέπει στον αναβάτη να το ενεργοποιήσει και να το απενεργοποιήσει, να ανάψει τον κινητήρα, να ξεκλειδώσει το τιμόνι και να ανοίξει τη σέλα. Είναι ένα μικρό αλλά χρήσιμο χαρακτηριστικό που σας βοηθά να έχετε μια πιο ευχάριστη διαδρομή.

Μεγαλύτερο δάπεδο / βελτιωμένα μαρσπιέ συνεπιβάτη / ευρύτερη δέσμη προβολέων

2022 YAM MW125 EU MYNS1 DET 009 03

Η άνεση του οδηγού και του συνεπιβάτη αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στο Tricity 125 και το μοντέλο του 2022 διαθέτει μεγαλύτερο δάπεδο με αυξημένο χώρο μπροστά, το οποίο επιτρέπει στον αναβάτη να επιλέξει την πιο ξεκούραστη θέση οδήγησης.

Μια ακόμη βελτίωση είναι η τοποθέτηση νέων μαρσπιέ συνεπιβάτη, τα οποία αναπτύσσονται ευκολότερα από την πλήρως κλειστή θέση τους. Για εξαιρετικό φωτισμό κατά τη νυχτερινή οδήγηση, ο φακός του προβολέα έχει βελτιωθεί για να εξασφαλιστεί ευρύτερη δέσμη φωτός, τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη σκάλα.

Σχεδιαστικές βελτιώσεις και νέα χρώματα

2022 YAM MW125 EU MYNS1 ACT 006 03

Με σπορ, σύγχρονο στυλ που τονίζει τον μοντέρνο, ελαφρύ και ευέλικτο χαρακτήρα του, το Tricity 125 είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα στην κατηγορία των scooter 125 κ.εκ. Έγιναν βελτιώσεις στο όχημα γύρω από το δάπεδο και τον κεντρικό διακόπτη ανάφλεξης και τοποθετήθηκε ένα νέο πίσω φτερό, για να ταιριάξουν οι διάφορες τεχνικές αναβαθμίσεις με το νέο πλαίσιο. Η πλευρική όψη του Tricity 125 ενισχύει την αίσθηση σιγουριάς που προσφέρει η σταθερότητα του μπροστινού συστήματος και τονίζει την προσβασιμότητα και την ευκολία χρήσης αυτού του scooter αστικής μετακίνησης, για κάθε υποψήφιο ιδιοκτήτη.

Τα Tricity 125 και Tricity 155 θα είναι διαθέσιμα σε δύο νέα χρώματα: Petrol Blue και Sand Grey – και τα δύο μοντέλα θα είναι επίσης διαθέσιμα σε Matt Grey.

Βασικά χαρακτηριστικά του Tricity 125

 • Νέος 4-χρονος υγρόψυκτος κινητήρας Blue Core 125 κ.εκ., συμβατός με τις προδιαγραφές EURO5
 • 9,0kW στις 8000 σ.α.λ.
 • Μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων (VVA)
 • 3-τροχη διάταξη με βελτιστοποιημένο σύστημα διεύθυνσης LMW Ackermann
 • Νέο πλαίσιο για αυξημένη άνεση και σταθερότητα
 • Τεχνολογία κινητήρα Start & Stop
 • Νέας σχεδίασης πίσω ανάρτηση με δύο αμορτισέρ για υψηλής ποιότητας οδήγηση
 • Δισκόφρενα 220 χιλ. εμπρός και 230 χιλ. πίσω με βελτιστοποιημένο σύστημα UBS
 • Νέα οθόνη οργάνων LCD με συνδεσιμότητα smartphone μέσω της εφαρμογής MyRide
 • Νέο σύστημα Smart Key για χειρισμό χωρίς κλειδί
 • Μεγαλύτερο δάπεδο για εύκολη πρόσβαση και βελτιωμένη άνεση
 • Προβολέας LED με ευρύτερη δέσμη φωτός
 • Χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα και μπροστινή θήκη.
 • Δύο νέα χρώματα
 • Δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα κατηγορίας Β*

*Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανά χώρα βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Επιπλέον, η Yamaha συνιστά σε όλους τους αναβάτες να παρακολουθήσουν μαθήματα οδήγησης μοτοσυκλέτας πριν οδηγήσουν οποιοδήποτε δίτροχο ή τρίτροχο όχημα.

Βασικά χαρακτηριστικά του Tricity 155

 • Νέος 4-χρονος υγρόψυκτος κινητήρας Blue Core 155 κ.εκ., συμβατός με τις προδιαγραφές EURO5
 • 11,1kW στις 8000 σ.α.λ.
 • Μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων (VVA)
 • 3-τροχη διάταξη με βελτιστοποιημένο σύστημα διεύθυνσης LMW Ackermann
 • Νέο πλαίσιο για αυξημένη άνεση και σταθερότητα
 • Τεχνολογία κινητήρα Start & Stop
 • Νέας σχεδίασης πίσω ανάρτηση με δύο αμορτισέρ για υψηλής ποιότητας οδήγηση
 • Δισκόφρενα 220 χιλ. εμπρός και 230 χιλ. πίσω με σύστημα ABS
 • Νέα οθόνη οργάνων LCD με συνδεσιμότητα smartphone μέσω της εφαρμογής MyRide
 • Νέο σύστημα Smart Key για χειρισμό χωρίς κλειδί
 • Μεγαλύτερο δάπεδο για εύκολη πρόσβαση και βελτιωμένη άνεση
 • Προβολέας LED με ευρύτερη δέσμη φωτός
 • Χειρόφρενο
 • Μπροστινή θήκη με πρίζα
 • Χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα με φωτισμό LED
 • Δύο νέα χρώματα

Γνήσια Αξεσουάρ και Είδη Ένδυσης Yamaha

Η Yamaha έχει αναπτύξει μια σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ που επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη του Tricity 125 / Tricity 155 να εξατομικεύσει εύκολα το δικό του 3-τροχο scooter αστικής μετακίνησης και να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό όχημα, το οποίο θα ταιριάζει απόλυτα με το δικό του στυλ και τον τρόπο που χρησιμοποιεί το scooter του.

Η μεγάλη σειρά αξεσουάρ περιλαμβάνει συστήματα μεταφοράς αποσκευών, ανεμοθώρακες, αδιάβροχα καλύμματα και άλλα προϊόντα που μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα. Η Yamaha έχει δημιουργήσει επίσης, το Urban Pack και το Sports Pack που κάνουν ευκολότερη την επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ.

Χρησιμοποιώντας μόνο Γνήσια Αξεσουάρ, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος ότι κάθε αντικείμενο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τέλεια εφαρμογή και έχει κατασκευαστεί με την ίδια υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει και το όχημά του.

Η Yamaha προσφέρει επίσης, μια ολοκληρωμένη συλλογή εξοπλισμού οδήγησης και casual προϊόντων ένδυσης, τα οποία είναι κατάλληλα για τους αναβάτες των Tricity 125 και Tricity 155. Συμπεριλαμβάνονται τζάκετ και γάντια με έγκριση CE, καθώς και μια επιλογή από T-Shirts, φούτερ με κουκούλα, καπέλα του μπέιζμπολ και πολλά άλλα προϊόντα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Εφαρμογή MyGarage

Η εφαρμογή MyGarage της Yamaha είναι ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μπορέσουν οι πελάτες, να δημιουργήσουν μια εικονική Tricity 125 / Tricity 155 με μια σειρά από Γνήσια Αξεσουάρ ενώ βρίσκονται στο σπίτι τους, χρησιμοποιώντας το smartphone ή τον φορητό υπολογιστή τους. Η δωρεάν εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν και να αφαιρέσουν αξεσουάρ για να δημιουργήσουν το απόλυτο 3-τροχο όχημα Urban Mobility. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να προβληθεί τρισδιάστατα από κάθε γωνία.

Η εφαρμογή MyGarage εξαλείφει τις αμφιβολίες σχετικά με την επιλογή των αξεσουάρ που ταιριάζουν και για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα, η τελική επιλογή του πελάτη μπορεί να σταλεί με email σε έναν Επίσημο Συνεργάτη της Yamaha, ο οποίος να αναλάβει την τοποθέτηση των επιλεγμένων Γνήσιων Αξεσουάρ στο νέο Tricity 125 / Tricity 155.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα Γνήσια Αξεσουάρ και τα Είδη Ένδυσης της Yamaha ή το MyGarage επισκεφθείτε τον σύνδεσμο ΕΔΩ.

MyRide

Η δωρεάν εφαρμογή MyRide της Yamaha δίνει στους αναβάτες της Tricity 125 / Tricity 155, την ευκαιρία να απολαμβάνουν περισσότερη διασκέδαση και πληροφόρηση σε κάθε τους διαδρομή. Η εφαρμογή, η οποία διατίθεται για συσκευές iOS και Android, παρακολουθεί και αποθηκεύει κάθε διαδρομή που έχει διανυθεί και προσφέρει στους χρήστες την δυνατότητα να δημιουργήσουν την δική τους ιστορία, καθώς και να προσθέτουν φωτογραφίες που θα μπορούν να μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, η εφαρμογή MyRide επιτρέπει στους χρήστες να προβάλουν στατιστικά στοιχεία της διαδρομής τους, όπως την συνολική απόσταση, το υψόμετρο, την μέγιστη ταχύτητα, την μέση ταχύτητα, την επιτάχυνση και τη γωνία κλίσης, ενώ στην συνέχεια μπορούν να τα συγκρίνουν με άλλους αναβάτες. Ανακαλύψτε την, ΕΔΩ.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Το Tricity 125 θα είναι διαθέσιμο από τον Αύγουστο του 2022 και το Tricity 155 από τον Σεπτέμβριο του 2022. Η τιμή ποικίλλει από χώρα σε χώρα. Επικοινωνήστε με τον Επίσημο Συνεργάτη της Yamaha για περισσότε