city2 WHITE DDIAFANES

Διάφορα

piaggio urban days  Ανακάλυψε τα best sellers της Piaggio και τις καλύτερες προσφορές

Ανακάλυψε τα best-selling scooter της γκάμας της Piaggio και επωφελήσου από τα Urban Days πλεονεκτήματα. Κάνε δικό σου τώρα ένα Piaggio Beverly, Medley ή Liberty με τις καλύτερες προσφορές. [Δελτίο Τύπου]

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη γενιά του 2001, το νέο Piaggio Beverly ανανεώνεται χωρίς να χάσει το σπορ στυλ και τον κομψό σχεδιασμό που έχουν γράψει ιστορία στην αστική μετακίνηση. Σήμερα, το Beverly γίνεται ένα crossover, που συνδυάζει την ευελιξία και το κράτημα ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς με την απόδοση και την άνεση ενός πολυτελούς GT. Μια νέα φόρμουλα, διαθέσιμη σε 300cc και 400cc, η οποία προσφέρει σε κάθε οδηγό και συνεπιβάτη τα υψηλότερα επίπεδα ισχύος και άνεσης.

Δίπλα στα Beverly 300 & 400, το νέο Piaggio Medley δημιουργεί μια νέα κατηγορία στην οικογένεια των σκούτερ με μεγάλους τροχούς της Piaggio συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα ενός ευέλικτου σκούτερ χαμηλού βάρους με εκείνα ενός μεγαλύτερου σκούτερ με μεγάλους τροχούς και υψηλότερες επιδόσεις.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε τον ορισμό του σκούτερ με μεγάλους τροχούς που ακούει στο όνομα Liberty, με χαρακτηριστικές, μοντέρνες γραμμές, συνδυάζοντας κομψή εμφάνιση, χαμηλό βάρος και προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε όλες τις εκδόσεις: 50 cc, 125 cc ή 150 cc.

Μάθε ΕΔΩ τα πάντα για τις οικογένειες Beverly, Medley και Liberty της Piaggio, κλείσε ένα test-ride και πρόλαβε τις καλύτερες προσφορές!