city2 WHITE DDIAFANES

Διάφορα

Untitled 3  Στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο

Η BMW Motorrad σας προσφέρει την επιλογή ενοικίασης ενός μοντέλου της, σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και στην Ελλάδα. Δείτε τις μοτοσυκλέτες που μπορείτε να οδηγήσετε, και τις τιμές τους.

Με την υπηρεσία ενοικίασης της BMW Motorrad, αρχικά επιλέγετε το μοντέλο για το οποίο ενδιαφέρεστε, κατόπιν διαλέγετε ημερομηνίες, και βλέπετε διαθεσιμότητα σε εμπόρους στη χώρα που σας ενδιαφέρει.

Σημειώστε πως για την ώρα η BMW σας παρέχει την δυνατότητα να ενοικιάσετε / οδηγήσετε τη μοτοσυκλέτα της επιλογής σας για συγκεκριμένο αριθμό ωρών (4-7), για μία μέρα, ή για ένα σαββατοκύριακο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε την R 1250 GS του 2021, από 125 ευρώ τη μέρα, ενώ σε αυτή την τιμή περιλαμβάνονται 100 χιλιόμετρα οδήγησης, με κάθε έξτρα χιλιόμετρο να χρεώνεται 0,25 ευρώ.

Αντίστοιχα, το G 310 GS κοστίζει 59 ευρώ τη μέρα, ενώ στην τιμή περιλαμβάνονται 100 χιλιόμετρα.

Αν θέλετε να οδηγήσετε το μεγαθήριο R 18, η μέρα ενοικίασης θα σας κοστίσει 190 ευρώ, με 100 χιλιόμετρα να περιλαμβάνονται σε αυτή.

Κι όταν κάνετε την επιλογή σας, μπορείτε να προσθέσετε και έξτρα εξοπλισμό στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει, όπως σύστημα πλοήγησης (10 ευρώ την ημέρα), σετ βαλίτσες (15 ευρώ την ημέρα), topcase (10 ευρώ την ημέρα), κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε ΕΔΩ.