city2 WHITE DDIAFANES

Εκτός Ελλάδος

feely1

Sport εμφάνιση και καλός εξοπλισμός

Η ΖONSHEN, η οποία δεν πρέπει να συγχέεται με την ZΟNGSHEN, που είναι άλλη εταιρεία, παρουσίασε πριν λίγες ημέρες το Feely 450, μια Sport εμφάνισης μοτοσυκλέτα με ολόσωμο fairing και εντυπωσιακά περιφερειακά.

Το υγρόψυκτο, δικύλινδρο σε σειρά μοτέρ της, χωρητικότητας 450 κ.εκ., παράγει ισχύ 36 ίππων και ροπή 3,5 kg-m. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, τουλάχιστον οπτική γιατί στην πράξη δεν ξέρουμε για την απόδοση, είναι τα περιφερειακά της μοτοσυκλέτας.

feely2

Ανεστραμμένο πιρούνι, δίκοι “μαργαρίτες” και ακτινικής έδρασης δαγκάνες μπροστά, προσδίδουν αρκετούς “πόντους” στην μοτοσυκλέτα, η οποία έχει αν μη τι άλλο μια “φιλότιμη” σχεδίαση, με σαφείς sport αναφορές. Τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, όπως και το “Νever Stop” που αναγράφεται στο fairing, το οποίο μάλλον ατυχώς επιλέχθηκε ως… κάτι δυναμικό να σκεφτούμε;

feely3

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, περάν του ότι τα φώτα της μοτοσυκλέτας είναι LED, ενώ από μια φωτογραφία του πίνακα οργάνων, διακρίνουμε ότι αυτός είναι κατά κύριο λόγο αναλογικός, με πληθώρα ενδείξεων και ένα κεντρικά τοποθετημένο στροφόμετρο, το οποίο πλαισιώνεται από μια μικρότερη ψηφιακή οθόνη που συμπεριλαμβάνει το ταχύμετρο.

feely4

Τιμή, διαθεσιμότητα και λοιπά, δεν μάθαμε, οι πληροφορίες ήταν ελάχιστες.