city2 WHITE DDIAFANES

euros

Πολλά προσιτά μοντέλα, σε πολλές κατηγορίες 

Πολλές επιλογές τώρα τελευταία, το έχετε σκεφτεί; Μπορεί το μυαλό να ταξιδεύει σε μεγάλους κυβισμούς, ατελείωτες επιδόσεις και ανέσεις, αλλά η αλήθεια είναι μία: Με ''ταβάνι'' τα 6.000euro, μπορείς να τα κάνεις όλα!

Είκοσι χρόνια πριν, ίσως και λίγο παραπάνω, το νούμερο αυτό - σε δραχμές - αποτελούσε ένα καλό ανώτερο όριο για επιλογή και απόκτηση μίας άξιας και ικανής μικρής μοτοσυκλέτας για πολλές χρήσεις.

Μεσολάβησε η αντίθετη κρίση, η κρίση μεγαλομανίας, για την οποία ήταν αρκετή μία δεκαετία, ώστε να σβήσουμε μιας και καλή από τα δεδομένα μας, αυτά που γνωρίζαμε: Ότι παλιά, είχαμε επιλογές.

Πολλές επιλογές, με μικρά μοντέλα, όχι απαραίτητα παπιά και σκούτερ.

Πολλές επιλογές για απλή καθημερινή μετακίνηση με ασφάλεια, για sport και fun, για μικρές ή μεγαλύτερες βόλτες, ακόμη και για ονειρεμένα ταξίδια.

Στο 2018, έχουμε περισσότερες επιλογές, κι όμως, αρκεί μία ματιά στους καταλόγους των εταιριών για κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Προτάσεις για μικρές adventure, προστάσεις για μικρές supersport, προτάσεις για μικρές retro - custom, προτάσεις για μικρές naked, και φυσικά, scooter που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

Όλα αυτά, μέχρι το ψυχολογικό "ταβάνι" των 6.000euro.

Το αφιέρωμα του τεύχους που ''κρατάτε'' στα χέρια σας, με 12 naked και custom μοτοσυκλέτες έως 6.000euro, είναι απλά ο λόγος για να ψαχτείτε και να δείτε τι άλλο μπορείτε να αποκτήσετε.

Τα όνειρα είναι δικά σας, ζήστε τα!

Τάκης Μανιάτης