city2 WHITE DDIAFANES

 lambretta vendetta 3  Επέτειος 70 χρόνων και νέο μοντέλο 

Σε τρεις εκδόσεις κυβισμού και με σχεδίαση από τον γνωστό για την συνεργασία του με την ΚΤΜ, οίκο Kiska, η νέα Vendetta σηματοδοτεί και τα 70 χρόνια της θρυλικής ιταλικής εταιρείας.

H Vendetta θα παραχθεί με τετράχρονους κινητήρες 50, 125 και 200 κ.εκ., ενώ υπάρχουν και πλάνα για ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, στο άμεσο μέλλον. Η σχεδίαση της, είναι εμπνευσμένη φυσικά από τα κλασσικά πρότυπα, με το αποτέλεσμα όμως να είναι μια εκσυγχρονισμένη άποψη των γραμμών αυτών.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο monocoque, ενώ προσφέρεται και δυνατότητα προσωπικής παρέμβασης στο look, μιας και τα πλαϊνά καπάκια μπορούν να αντικατασταθούν πολύ εύκολα, ώστε να προκύπτουν διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί.

Η Innocenti, που έχει υπό την στέγη της την Lambretta πλέον, σκοπεύει να επαναφέρει το όνομα της δυναμικά στο προσκήνιο, με την αναγέννηση μοντέλων ορόσημων στην ιστορία της εταιρείας, όπως τα GP 200 και SX 200, τα οποία θα διατίθενται με τετράχρονους, Euro4 κινητήρες, αλλά και ηλεκτρικά μοτέρ.

 

lambretta_vendetta_4.jpglambretta_vendetta_3.jpglambretta_vendetta_6.jpglambretta_vendetta_2.jpglambretta_vendetta_5.jpglambretta_vendetta_7.jpg