city2 WHITE DDIAFANES

gobylivi 1 Πολύ ενδιαφέρον μελλοντικό app για τους δύο τροχούς 

Το GobyLIVI είναι μια εφαρμογή που μέσω του κινητού σας και προαιρετικού hardware, προσδίδει δυνατότητες smart συσκευής στην μοτοσικλέτα ή στο scooter σας, εύκολα και απλά χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε εγκατάσταση ή μετατροπή.

Για να λειτουργήσει το σύστημα χρειάζεστε μόνο την GOMINI οθόνη μικρών διαστάσεων που προσθαφαιρείτε πανεύκολα στο τιμόνι ή στο grip και φυσικά να εγκαταστήσετε την GObyLIVI εφαρμογή στο κινητό σας.

gobylivi 3

Η εφαρμογή λαμβάνει δεδομένα από τους γυροσκοπικούς αισθητήρες του κινητού σας και από το GPS, έχοντας ανά πάσα στιγμή επίγνωση της θέσης και της κινητικής σας κατάστασης.

Σε περίπτωση που οι αισθητήρες καταγράψουν πτώση ή ατύχημα, τότε μέσω της εφαρμογής καλούνται άμεσα οι αριθμοί τους οποίους έχετε αποθηκεύσει ως “emergency” και δίνεται σήμα SOS καθώς και το ακριβές στίγμα σας.

Όμως οι δυνατότητες δεν σταματούν εδώ, αφού το GObyLIVI σας ενημερώνει επίσης για τα μέγιστα όρια ταχύτητας και σας ειδοποιεί για κινδύνους στους δρόμους που κινείστε. Επίσης, καταγράφει τον χρόνο οδήγησης και σε περίπτωση που αυτός υπερβεί ένα συγκεκριμένο όριο σας προειδοποιεί για το ενδεχόμενο κούρασης.

Πέραν αυτών, η οθόνη έχει την δυνατότητα για τις «κλασσικές» πλέον smart λειτουργίες, όπως τηλεφωνικές κλήσεις, πλοήγηση, audio controller και πολλά άλλα.

Το σύστημα ολοκληρώνεται με το κράνος GOHELMET και τα freehand ακουστικά / μικρόφωνο GOHEADSET τα οποία ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Το GObyLIVI είναι μια crowdfunding προσπάθεια ή οποία ομολογουμένως φαίνεται πολύ έξυπνη και χρήσιμη.