city2 WHITE DDIAFANES

yamaha tracer 900 2018 afixi 2

Πληροφορίες και για τις δύο εκδόσεις

Τα νέα Yamaha Tracer 900 και Tracer 900GT θέλουν να συνεχίσουν στην επιτυχημένη εμπορική πορεία που έχουν διαγράψει μέχρι τώρα σε Ευρώπη και Ελλάδα και για αυτό το λόγο παρουσιάστηκαν στην τελευταία EICMA φέροντας ένα πλήθος αλλαγών.

Το νέο Tracer 900 θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο Απρίλιο, ενώ το Tracer 900GT θα βρίσκεται κοντά μας τον Μάιο. H ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τιμές για τις δύο μοτοσυκλέτες, κάτι που αναμένουμε σύντομα.

Tracer 900 – Συνοπτικά

Για το 2018, το Tracer 900 βασίζεται στα δυνατά σημεία του αρχικού μοντέλου, ενώ βελτίωσε την άνεση που προσφέρει στο ταξίδι. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένα τμήματα στο πλαίσιο, νέο πιο στενό τιμόνι και πιο μικρές χούφτες, καθώς και ψηλότερη ζελατίνα με δυνατότητα ρύθμισης με το 1 χέρι. Ανασχεδιασμένη είναι η σέλα, με νέα για αναβάτη και συνεπιβάτης, ενώ ο τελευταίος έχει στη διάθεσή του νέα μαρσπιέ και χειρολαβή. Τέλος νέο και μακρύτερο είναι το αλουμινένιο ψαλίδι ενώ το πίσω αμορτισέρ έχει αναβαθμιστεί.

Tracer 900GT – Συνοπτικά

Το Tracer 900GT φέρει τα ίδια στοιχεία με το Tracer 900  και είναι εξοπλισμένο με μια σειρά αποκλειστικών χαρακτηριστικών, όπως σκληρές πλαϊνές βαλίτσες 22 λίτρων, έγχρωμη οθόνη TFT και θερμαινόμενα γκριπ.

Το χρυσαφί πιρούνι τονίζει την αποκλειστικότητα του μοντέλου GT, στο πίσω αμορτισέρ έχει προστεθεί εύκολα προσβάσιμο ρυθμιστήρι για την προφόρτιση, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό θα βρείτε Quick Shifter και Cruise Control.