city2 WHITE DDIAFANES

ride n kiss 3

Από τους Γιώργο Εμμανουηλίδη & Σταύρο Τσολερίδη

Η εταιρεία Ride ‘n’ Kiss προσφέρει οργανωμένες ξεναγήσεις με scooter της LML στη Θεσσαλονίκη, είτε οδηγώντας είτε ως συνεπιβάτης. Δείτε τα αξιοθέατα της πόλης, δοκιμάστε τα τοπικά κρασιά, ή κάνετε ακόμα και… clubbing!

Η βασική ξενάγηση της Ride ‘n’ Kiss έχει διάρκεια 4 ώρες και περιλαμβάνει μια στάση για καφέ. Οι αναβάτες και συνεπιβάτες ξεκινούν από τον Λευκό Πύργο και διασχίζουν την πόλη, σταματώντας σε όλα τα αξιόλογα αξιοθέατα, μνημεία και μουσεία, για να καταλήξουν στην παραλία. Η συγκεκριμένη ξενάγηση κοστίζει 90 ευρώ.

ride n kiss 1

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικές ξεναγήσεις, για να δοκιμάσουν τις παραδοσιακές γεύσεις της Θεσσαλονίκης, να πιουν τσίπουρο και τοπικά κρασιά, και να επισκεφτούν τους αμπελώνες που τα παράγουν -η τελευταία ξενάγηση διαρκεί 6 ώρες.

ride n kiss 4

Για τα νυχτοπούλια υπάρχει και 4ωρη νυχτερινή ξενάγηση, με βόλτα για να δείτε τη Θεσσαλονίκη από ψηλά, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφτείτε μπαρ, εστιατόρια και clubs –ως συνεπιβάτες, με τους ξεναγούς να μην πίνουν και να αναλαμβάνουν τον ρόλο του οδηγού.

ride n kiss 2

Τέλος η Ride ’n’ Kiss προσφέρει και μεγαλύτερες ξεναγήσεις, με επισκέψεις στη Χαλκιδική ή στα λουτρά Πόζαρ, ενώ αναλαμβάνουν ακόμα και οργανώσεις γάμων, με vintage ή σύγχρονα scooter.

ride n kiss 5

Οι ιδρυτές της Ride ’n’ Kiss είναι δυο φίλοι, ο Γιώργος Εμμανουηλίδης και ο γνωστός μας από το SixDays και από τους αγώνες Σταύρος Τσολερίδης.

Η Ride’n’Kiss χρησιμοποιεί μόνο LML Scooters, είτε στην κλασική μορφή της Vespa PX 200 είτε στην πιο σύγχρονη με αυτόματη μετάδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site της Ride ‘n’ Kiss ΕΔΩ.