city2 WHITE DDIAFANES

Διάφορα

aprilia srgt accessories 00034  Για έξτρα άνεση και χρηστικότητα

Η Aprilia έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες και φωτογραφίες από τα επίσημα αξεσουάρ που διαθέτει για να βελτιώσει ο αναβάτης τη χρηστικότητα και την άνεση του νέου Urban Adventure Scooter του Noale που ακούει στο όνομα SR GT.

Πρώτη μούρη στα εν λόγω αξεσουάρ είναι ένα top box 32 λίτρων, που μπορεί να χωρέσει ένα jet κράνος, ενώ ένα ακόμα jet κράνος μπορεί να αποθηκευτεί κάτω από τη σέλα.

Για την άνεση του συνεπιβάτη, και για να μπορεί εκείνος να ακουμπά στο top box δίχως να φοβάται τις λακκούβες, η Aprilia διαθέτει και ένα μαξιλαράκι πλάτης, ενώ στα έξτρα του top box περιλαμβάνεται και μια πρακτική εσωτερική τσάντα στο σχήμα του κουτιού.

Σημειώστε πως το αλουμινένιο κουτί των 32 λίτρων πέρα από το Adventure στιλ του, είναι και αδιάβροχο.

Η μεγαλύτερη ζελατίνα προσφέρει καλύτερη προστασία από το κρύο και τη βροχή, ενώ περιλαμβάνει προεκτάσεις που προστατεύουν τα χέρια του αναβάτη.

Τα aftermarket κάγκελα προστατεύουν περιμετρικά το scooter από γρατζουνιές σε περίπτωση πτώσης, ενώ δεν προεξέχουν και δεν χαλάνε το design του SR GT.

Στα κάγκελα θα βρούμε βάσεις για να τοποθετήσει κανείς τα έξτρα LED προβολάκια ομίχλης, που χαρίζουν έξτρα Adventure αίγλη, σας κάνουν πιο ορατούς ενώ παράλληλα βελτιώνουν και τον φωτισμό.

Το σύστημα συνδεσιμότητας APRILIA MIA συνδέει το scooter με το smartphone του αναβάτη μέσω Bluetooth, για έξτρα δυνατότητες τηλεφωνίας, μουσικής, κ.α., ενώ για να έχετε ήσυχο το μυαλό σας, η Aprilia παρέχει λουκέτο και συναγερμό.

Να μην ξεχάσουμε τη βάση για smartphone, αλλά και τις κουκούλες του οχήματος.

Φυσικά, η Aprilia δεν θα άφηνε και τους επιβαίνοντες παραπονεμένους, κι έτσι διαθέτει ένα αδιάβροχο και ανθεκτικό σε πτώσεις RACING JACKET, με προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες και πλάτη, ένα jet κράνος από θερμοπλαστικό, που διαθέτει και φιμέ ζελατίνα, ένα Adventure full face κράνος, και 2 ζευγάρια γάντια, για καλοκαίρι και χειμώνα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αξεσουάρ της Aprilia για το SR GT και τον αναβάτη του.